• Zagi
    17.4k
    onda mi je McKenna 6.5 - 7. Solidan.Paggini
    E jbg. Jel 6.5-7 ili je 7.28?
  • Orc123
    15.6k
    McKenna nije Galesic i Sergi s loptom ali bome nije ni Lauritsen, Ktc, a dobro znamo koliko su kvalitetna bila i navedena dvojica. McKenna je stvarno solidan s loptom u nogama i iskreno ocekivao sam puno slabiju igru s nogom od njega...ima bolju dugu loptu i od Sergija i od Galesica....fakat odlicno cilja, kratki brzi pasevi mu nisu forte jer jbg statura mu takva....ima jako dobre brze lopte kojima gađa i probija linije....nesto je slabiji znaci u brzim kratkim pasevima, tehnicki te brzinom....ostalo mu je na top razini.....odusevio me je.

Takvog bi stopera volio imati do penzije bas kao i KTC koji je isto bio top stoper, a ako ga uspoređujemo s Scottom bio je brži, ali dosta slabiji u igri nogom i slabiji u zracnom duelu.

S druge strane Galesic je gotov polivalentan stoper koji je dosta kompletan isto kao i Sergi koji ima sve, samo sad od to s obzirom na svoje godine moze jos puno puno izbrusiti da bude na top razini.....usporedba Sergija i Galesica oni su jako slicne kvalitete osim sto Sergi ima puno puno vece limite i prirodno je brzi stoper dok je Gale polivalentniji. Ocekujem Sergija za koju godinu da igra u top klubu Europe.
  • Orc123
    15.6k
    728.73...mislim da to ipak realnije ako se mene pita.
  • Zagi
    17.4k
    Ispadate smiješni. 728 od 1000 je aspolutno legitiman odgovor na pitanje. Ciničan ali i legitiman.
    No dobro. Rasprava ionak ne ide nikam.
  • rioda
    15.5k
    Što se tiče McKenninih dodavanja, pamtim samo jedno. Duga dijagonala na krilo, nakon čega smo zabili tovarima za 1:1 :cool:
  • Noel
    21k
    i dao mu 728.Paggini

Ja sam bliže 794, al to su sad nijanse. Možemo o tome u inboxu..
  • Droljo
    27.2k
    Mislim moraš biti svjestan da on dijeli obranu sa Legbom,Orečom i MajstorovićemNoel
    Pa Majstorović je bolji stoper od njega iako niti on nije za dinamo.
  • hardek
    9.8k
    Sergi 16/20, Škot 10-11/20. McKennu podiže način na koji mi igramo u ligi, da igra u nekoj ekipi koja je pod stalnim presingom bilo bi puno više lopti u kuruzu
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Bljuje.mi se kad neko spominje šempera kao zamj nu za Livija. Ne treba nam još jedan glumac ,imamo Čavlinu. Horkas ili stranac . A što se tiče Livija ,niko ne spominje šta on želi . Fener može bubat cijenu , Boban se ne da zajebavati, a treba i Livi pokazati želju da želi ostati. Ako on ne želi ,onda bože moj , doći c novi, ne sumnjam u to
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    S golmanom nema kockanja. Ako ne Livi onda ulozit 3 4 mil. I da smo sigurni.
  • Omake
    17k
    Šemper welcome to GGNK Dinamo Zagreb. Na pola sezone dokapetan
  • Danko
    3k
    Priča droljo - radeljić bu završila ko i priča kujtim - mcKenna :joke:
  • FazeN
    6.3k
    Ako on ne želi ,onda bože mojKujtim Shalla

Želi
  • Droljo
    27.2k

Griješim ja u mnogim stvarima ali ovdje, bojim se, nebum fulal..
  • tp1997
    2.6k
    ovdje se nisu snašliJos-Optimus

Drugim riječima, s njima se nije pogodilo. Imali su i Lecjaks i Moubandje sasvim respektabilne karijere a i dobre igre u drugim klubovima pa bi ipak rekao da su u Dinamu bili promašaj, zar ne?

Da se razumijemo, svakako se mnogo više pogodilo nego promašilo, ali reći da je Boban eto baš sve super napravio je ipak malo pretjerano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.