• Fan
    2.2k
    Upravo pogledao propozicije za svaki slučaj, ovo je netočno.
    "Ako se radi o odlučivanju o prvaku ili o prijelazu u niži rang natjecanja, u
    slučaju jednakog broja bodova nakon 26. kola, plasman se utvrđuje na osnovu
    dodatne tablice od rezultata koje su u međusobnim utakmicama tijekom prvenstva
    postigli klubovi sa jednakim brojem bodova.
    Plasman na dodatnoj pomoćnoj tablici utvrđuje se zbrojem osvojenih
    bodova.
    Ako je zbroj bodova jednak, odlučuje razlika između danih i primljenih
    zgoditaka."

Dakle, ako mi dobije sve do kraja, lokosi moraju još barem 2 kiksa imati da bi mi bili prvaci jer u slučaju jednakog broja bodova, oni osvajaju prvenstvo jer imaju pobjedu i remi protiv nas.
  • Mihael2305
    2k
    Fino se zatresla mreža Šibenika, čak s 9 komada. Baš gledam tablicu, šibenik s -68 gol razlikom.
  • Ritam Ulice
    3k
    IMG-1569.jpg

Blast from the past
  • fakin
    3.8k
    seniori 1.
    juniori - 1. mjesto dijele s lokomotivom, ali imamo utakmicu više
    kadeti - 1.
    pioniri - 1.
  • Zagi
    17.4k
    Sutra (28.4.) u 20:00
    Dinamo Zagreb - Real Madrid
    Premier League International Cup , polufinale
  • Thor
    2.5k
    Valjda cemo neki link uhvatiti
  • Fan
    2.2k
    Zanimljivo, zbog ozljeda standardnog i zamjenskog lijevog beka, Paunović iz kadeta je priključen ekipi i vjerojatno će igrat, sretno mu!
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Pitanje za sve vas koji svakodnevno pratite mladje uzraste . Nisam u situaciji već dugo da pratim naše juniore ,kadete a pogotovo ne i ligu mlađih uzrasta. Jel imamo mi neku pravu špicu na putu , čudi me da nikako ne stvorimo napadača . Da li se iz nadolazeće generacije krije neka 9 ka , ili postoji li neko u lokomotivi, nekom drugom klubu ko vam se svidio ? Šta kaže struka?
  • Carmichael
    575
    zasad mislim da je najbliži tome Gabriel Hrmić. 2011. godište, stariji pionir, napadač s 33 gola u 22 utakmice HNL pionirskog prvenstva.

Za usporedbu, u juniorskoj HNL Ćutuk ima 13, Perković 12, u kadetskoj Benkotić 14, Nekić 13.
    Ovih 33 gola su ozbiljna brojka, a tek od ove sezone je postao član Dinama, pa vjerujem da će biti još bolji kroz koju godinu, makar sada dosta stvari radi temeljem svoje fizikale
  • FazeN
    6.3k
    Zanimljivo, zbog ozljeda standardnog i zamjenskog lijevog bekaFan

Da, nažalost Žaja i parcijalna ruptura lože kaže mi frend, baš mi žao momka, utakmica protiv najbolje generacijske ekipe trenutno na svijetu a to mu se dogodi..
  • Zagi
    17.4k
    Ali i odlična prilika Paunoviću. Taj mali ima visok potencijal.
  • ElDorado
    10.7k
    Jel ima prijenos na Dinamo+ ?
  • Roky
    48
    Oce li biti neki prijenos negdje?
    Zadnji put je bilo na yt na nekom kanalu...
  • SanctaSanctorum
    223
    Mislim da je to bio službeni kanal Valencie, a oće li prenositi netko drugi neznam. Koliko sam shvatio, mi nećemo odnosno računam da bi već bilo objavljeno kad bi se prenosilo preko naših kanala, tj. Dinamo + ili službeni na youtubeu.
  • FazeN
    6.3k
    Oce li biti neki prijenos negdje?
    Zadnji put je bilo na yt na nekom kanalu.
    Roky

Za youtube javim uskoro, no
    Real Madrid radi prijenos utakmice već su tamo, tako da bude na RealMadrid TV, ima aplikacija za mobitel ili web može slobodno, registracija je besplatna i moguće gledanje utakmice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.