emilperska
Zar nije ovo bilo maslo od Vafla a ne od Manenice? — C@ptain Koons
emilperska
Znači nije očito nego spekulacija. ok — Zagi
Paggini
emilperska
Sve kaj se do sad pisalo po novinama koje su "relevantne" je da ni Fener ni Livi nemaju namjeru nastavit dosadašnju suradnju. Nitko ne kaže da će to ići glatko, ali ne znam kako se stekao dojam da sljedeće sezone neće bit kod nas. — Crusades
Paggini
Ali da sad ne dijelim razgovore iz inboxa i taj jučerašnji Kvasinin podcast gdje njegov ne-ostanak predstavljaju kao done deal, najbolje da se sami očituju. Još će ispast da sam ja protiv Livijevog ostanka. Uglavnom ti navodi idu u smjeru da smo kontaktirali Šempera i Horkaša za ljeto. — emilperska
CastAway1986
scooniepenn
Mali Zeus
Znaci Goda je preko noci postao prva opcija za lijevog beka, a Radeljic za lijevog stopera. What could possibly go wrong. I jedan i drugi su sjajne rotacije, nikakve prve opcije. Prica se o uigranosti u najmanju ruku kao da smo doveli lijevu stranu obrane Sturma ili Bodo Glimta. Valjda tezimo razini iznad Rijeke. Barem se nadam. — scooniepenn
Fatos Beqiraj
scooniepenn
Paggini
Mali Zeus
Jesam li napisao za Godu da je odlican zamjenski lijevi bek, kao i Radeljic stoper. Jesam. Referirao sam se na upise prema kojima je to super kombinacija, jer su eto uigrani za pocetnih 11. — scooniepenn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.