• Plavi-9
    929
    Planirani završetak radova je krajem prvog mjeseca (kako sada stvari stoje).
  • fakin
    3.8k
    odakle sad to? zadnje što se pričalo bio je kraj 9. mjeseca.
  • pešća
    1.3k
    Sve mi se čini da ćemo komotno i iduću sezonu u kompletu odradit na Maksimiru. Mislim nema mi smisla da sa Maksimira na Kranjču selimo u ožujku ili travnju kad počinje lijepo vrijeme i na tribine dolazi više ljudi nego što je kapacitet Kranjče.
  • miro
    8.8k
    Maksimir jos jedna cijela sezona :heart:
  • fakin
    3.8k
    ovo je objavljeno prije 27 dana:

"Vjerujemo da ćemo do kraja godine, odnosno najkasnije početkom 2027., biti na Kranjčevićevoj. Ako, naravno, ne bude bilo kakvih šokova što se izgradnje tiče. Ali kao što sada možemo i sami primijetiti, golim okom, radovi napreduju dobrim tempom i vjerujemo da će nas vrijeme i svi ostali parametri poslužiti da čim prije uspijemo završiti tu selidbu što se stadiona tiče. I naravno, paralelno ide proces pronalaska alternativne lokacije za kamp, koja će nam omogućiti nastavak razvoja onoga što smo uložili u Akademiju", poprilično sigurno pojašnjava Šušnjara.

s time da se kraj radova očekuje negdje krajem 9., početkom 10. mjeseca
  • NitkoBitan
    36.2k
    Ako, naravno, ne bude bilo kakvih šokova što se izgradnje tiče.fakin

Nisi boldao ovaj dio :wink:

Sto prije izadu sluzbene informacije to bolje, da ne bude igranja s rokovima i zivcima.
  • Droljo
    27.1k
    Nema mjesta panici
  • fakin
    3.8k
    pa nema nikakvih šokova u gradnji. sve teče prema planu, vremenski uvjeti su top, svakim danom sve više i više raste stadion, gradi ga vrhunska i renomirana firma.
  • crophantom
    3.7k
    od kud ovaj info?
  • Plavi-9
    929
    čuo sam od ljudi na gradilištu.
  • crophantom
    3.7k
    neznam kako se to sad odjednom pomaknulo za 3 mjeseca onda.
    Ako je tako i radovi završavaju tek krajem 1. Mjeseca, nema teorije onda da se prije Uskrsa ista igra tamo.
  • Plavi-9
    929
    grubi radovi možda i ranije završe ali sigurno će biti dosta sitnih stvari za doraditi + licence koje treba dobiti.
  • crophantom
    3.7k
    Pa licence nisu završetak radova, to valjda ide nakon završetka :sweat:
  • Sajla
    19.8k
    "Završetak radova" znači kaj točno? Stavljanje kukica za ručnike kod tuševa? Ne bi bilo prvi put da neki objekt bude otvoren i u funkciji, a da meštar još negdje treba lakirati parkete ili pofarbati zidove. Nemojte širiti nepotpune informacije.
  • fakin
    3.8k
    "čuo od radnika". e stvarno smo svašta imali na zoni, ali ovo je jedna razina više.

stadion napreduje vrhunski, rekli su teški građevinski radovi da će biti gotovi do 6. mjeseca. negdje u 10. mjesecu bit će gotovi svi radovi i onda se čeka dokumentacija koji mjesec tako da vjerojatno početkom godine igramo kako je više puta i rečeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet