• Fatos Beqiraj
    1.7k
    Umut Nayir trpa u turskoj, moga bi zamjenit boga baluna
  • modri-kibic
    1.5k
    Na Andriju Balića ste zaboravili
  • Paggini
    80.9k
    Umut Nayir trpa u turskoj, moga bi zamjenit boga balunaFatos Beqiraj

O jebo me pas ovog sam zaboravio potpuno :lol:
  • Marktwain
    1.4k
    Sva sreća pa se Hugo Almeida umirovio.
  • Fabercaster
    949
    Dinamo skautira 5 minuta i nađe Mihu Zajca.
    Hajduk skautira 3 godine i nađe Bambu.

Unatoč tomu, mislim da je opet presudila čista ruka Vrsaljka .
  • Jos-Optimus
    10.3k
    Možda je Artem Milevski prestao piti
  • rioda
    15.5k
    A kaj ako se lani Rebić ipak nije 'jebački spremija'? Ako se jebački spremi za iduću sezonu...
  • blue heart 72
    3.4k
    A tek Mile whiskey? Navodno trenira kao nikad i bit ce na najvisem nivou, ako ne za Poljud, za Kauri i Vanillu ce biti u top formi
  • db-izbjeglica
    20.4k
    Bit će zanimljivo pratiti Hajdukove pokušaje da euforiju vrate u Split. Da se moram kladiti na njihove adute uložio bih ovako:

1. Edin Džeko
    2. Mario Pašalić
    3. Nikola Vlašić
    4. Manuel Neuere
    striko

zaboravio si najveći klasik!

''Imao je financijski bolje ponude, ali se odlučio za hajduk"
  • crophantom
    3.7k
    a vi niste čuli priču da Miha Zajc i cijela njegova familija još tamo od Primoža Trubara gorljivo navija za Hajduk? samo se zajebavajte, ali to se pouzdano zna u radijsu bar 30 kilometara od Bračkog kanala, bit će plakanja kad nam ga otmu.
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    A Ferro? Veliki stoper benfice trebao postati jedan od najbolji na svijetu. Jos bolje vezni igrac sa velikim iskustvom serie A Marco Fossati.

Kakvi debili..
  • modri-kibic
    1.5k
    ''Imao je financijski bolje ponude, ali se odlučio za hajduk"db-izbjeglica

Tko to more platiti? :rofl:
  • NitkoBitan
    36.2k
    I novi sportski direktor tovara je potvrdio ono sto se vise manje zna - ovaj ljetni prijelazni rok im je budzet prakticki 0. Bilo je jako pametno dati odstetu za golmana od kojeg je domaci mladic bolji ili pak platit odstetu za trenera, ili jos bolje, za igraca koji im je ovo ljeto mogao doci besplatno i bez kojeg bi svejedno zavrsili drugi na kraju ove sezone.
  • crophantom
    3.7k
    ''Imao je financijski bolje ponude, ali se odlučio za hajduk" — db-izbjeglica

Tko to more platiti? :rofl:
    modri-kibic

najbolja stvar je kako je ono Rakitić rekao "Zbog infrastrukture, u pregovorima s igračima pričamo o moru i otocima".

Ambicije, nogomet, igra, misija, vizija, ciljevi, kurci palci, jebeš to, braleeee dođi ovdi, piči sunce, otoci, riva.
  • Oluja
    6.5k
    Iznad Splita sunce sija, radujem se suncu i ja...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet