• Ritam Ulice
    2.9k
    Jel to livaja jebe mater linijskom?
  • ElDorado
    10.7k
    Radeljić ne bu prošao naš liječnički
  • emilperska
    15.6k
    Nije bilo lajni, ali su 2 puta zamrzavali snimku (ne u ravnini) i meni je odmah bilo jasno da je noga Brajkovića ispred ruke ovog iz Rijeke, a o nogama i tijelu da ne pričam. Ali mozda je do kuta ili ako je netko od igrača na drugoj strani bio u ravnini.
  • vjeko1701
    24.1k
    Mislim da je najbliži bio predzadnji igrač Rijeke ako gledaš od Brajkovića prema drugom rubu terena. Jako blizu oboje onoj liniji košnje.
  • Sibirski plavac
    8.6k
    Maltežani, Kazahstanci, Moldavci i ostale velesile gledaju ovu tekmu i trljaju ruke uoči ljetnih kvalifikacija
  • Ljubo
    644
    Svu lovu koju dofuramo HNS-u kada igramo Europu bi trebali uložiti u novi VAR sustav. Ove utakmice postaju negledljive radi tih smiješnih provjera.
  • rokikaciga
    13.2k
    Mali Pavić odličan dosadOmake

Ozbiljno? Nisam gledao utakmicu, ali sam se razveselio kada sam ga vidio u startnih 11. Od početka sam veliki njegov zagovornik i odgovorno tvrdim da je mogao dovoljno dobro rasteretiti Mišića od početka sezone da mu se davalo prilika. U "Mišić" roli bolje nego Soldo, svakako.
  • Gringo
    804
    "Zvonimir Šarlija, jedan od vedrijih i pozitivnijih likova HNL-a"

Anđelko Kecman
  • Oluja
    6.5k
    Nisam bio siguran jesam li dobro čuo ali doživio sam blagi moždani udar. Sad vidim da je bilo opravdano.
  • emilperska
    15.6k
    Komentatorsko ulizivanje titovoj žgadiji je gadljivo..
    Traje to od 2021. i dolaska trubadura Lukše HDZovca..
  • hb1
    638
    Rijeka igra za korporaciju, kruha će gladni bit :rofl: :rofl:
    Braćo suborci, čestitam nam na tituli!
  • Omake
    17k
    meni je u prvom djelovao jako dobar. Pravovremen, racionalan u posjedu, imao jednu dobru loptu za Dantasa iz koje je ovaj dobro pucao.
  • Ritam Ulice
    2.9k
    Ovaj kalik je rijetko odvratna spodoba. Mozfa je kecmanu i on simpatican
  • Sajla
    19.8k
    Ne gledam, pratim tekstualni prijenos - Garcia vadi Livaju da mu Rujevica odfućka koncert? Fino trolanje boga baluna :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet