• Paggini
    80.7k
    Zamisli koji osjećaj danas mora biti dinamovcima u ekipi, od malih nogu gledaš taj klub, Dinamo ti je prva riječ na usnama, sanjaš taj dres i danas, na 115. rođendan tog kluba, pred prepunim Maksimirom imaš priliku postati prvak. Ja se kao navijač tresem cijeli tjedan od uzbuđenja, mogu misliti kako je njima.
  • Borovljanin
    584
    Volio bih vidjeti Soldu iz prve umjesto Zajca. Ima samo jedan start u HNL ove sezone
  • Kepec
    9.7k
    Danas bi bilo jako lijepo za vidjeti zajedničko navijanje sjevera i zapada, skandiranja, O Dinamo mi volimo i slično. Najbolje je kada se to dogodi spontano i zapad odjednom "poludi", pa se nadam da će tako biti i danas. Sjever je uvijek raspoložen za to i dobar je osjećaj i naježiš se kada vidiš da se zapad diže i krene navijat. Rođendan je kluba, imamo priliku osigurati naslov, momčad izgleda odlično, klub nikada nije bio povezaniji s navijačima, vrijeme ne može biti ljepše, mislim da bi bilo šteta danas 90 minuta samo sjediti, jesti koštice i buljiti u prazno. Sjever će napraviti atmosferu kao i uvijek to je neupitno, ali činjenica je da to bude još stepenicu bolje kada zapad stoji i navija. Dosta je da se sjetite zadnje tekme u sezoni prije 2 godine protiv Rudeša i "O Dinamo mi volimo" sjevera pa zapada.
  • Boycie
    3.9k
    Sretno vam dinamovo svima! Danas natrpati Varazdin i osigurati naslov (iako ce nam Rijeka vec ranije cestitati), onda staviti igrace iz drugog plana i nase klince do kraja sezone (sa Beljom). Uz iznimku za tovare kad treba poslati malo jaci sastav i silovati ih za kraj.

Nadam se broju izdanih karata jer kad vidim sta radi avangarda 10154 sami sebe jebemo.
    Uz porukicu za sve ove Vis Hajduk Sirio Torcida 1981 sta su se izjebali danas na komentarima za nas rodjendan:

Građanski je neslomljiv!
    Dinamo svetinja!

Samo brojite ukradena prvenstva za zelenim stolom i neodigrane superkupove jer drugo nemate kaj.
  • mlinchica
    5.7k
    sjever i dalje mora pozivati zapad i onda će se zapad i odazvati. Još uvijek je takva situacija ali bar smo sigurni će odaziva biti. Pogotovo s gornjom popunjenom tribinom.
    Eventualno poslije golova zapad automatski nastavi na pjesmu sa sjevera, ako je neka življa ili bar krene Dinamo, Dinamo!
    Nekom je to nažalost, a nekome to i odgovara.
    Meni je ta povezanost, da sjever sve vodi i poziva zapad na priključenje baš odlična.
    Tak da, samo nas zovite i češće, dok se ne prebacimo na istok ili jug Kranjče. Tad bu bila druga priča, skroz.
    :fire:
  • Paggini
    80.7k
    sta su se izjebali danas na komentarima za nas rodjendan:Boycie

Od koga očekivati provođenje komunističke propagande da je Dinamo osnovan 1945. nego od najvjernije crvene armije :heart: :hearts:
  • don
    19.4k
    kakav jebeni dan, uživajte svi!
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Danas samo najskuplja odijela obucite ,molim!
  • NORTE
    23.9k
    Vis Hajduk Sirio Torcida 1981Boycie

Dobra.
  • Crusades
    23.5k
    Ne znam za vas, ali ja se tresem od uzbuđenja. Ćuka mi radi ubrzano, morat ću nekaj popit da se smirim. Nemrem dočekat da krenem na druženje prije tekme.

Ko da idem na prvu tekmu, a ne na valjda 301.

I fala Bogu kaj danas nitko od mojih nema neku pričest, krizmu, svadbu...

Jer me ne bi bilo na tome. :smile:
  • fakin
    3.8k
    danas ćemo dočekati prvi "pravi" naslov navijačkog Dinama.

sad sam se podsjetio na jednu pjesmu koja nas je vodila i u najtežim trenucima za naš klub:

nikad ne smijemo zaboraviti kakvu katarzu smo prošli. ne postoji klub na ovim prostorima koji je toliko puta uništavan, gažen, otuđen od naroda kao Dinamo Zagreb.
  • NerminB
    1.3k
    Dinamo je pravi sampion! Potvrda titule na 115. rodjendan Kluba uz proslave 40. rodjendana grupe nam. Pa moze li bolje? :grin:
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.