• Jurki
    27.9k
    hdz+ukrajinski prevaranti+hrv prevarant=hajduk — dzg717

Samo cestom ponosa i obraza čista.
    A gazili bi preko mrtvih samo da se necega docepaju. :vomit:
  • ElDorado
    15.6k
    Zapravo to je proturio stanoviti Pirić koji je lobist tih nekih ukrajinskih miljardera. On je htio graditi onu farmu peradi koja je stopirana nakon prosvjeda.
  • NitkoBitan
    39.9k
    stanoviti Pirić koji je lobist tih nekih ukrajinskih miljardera. On je htio graditi onu farmu peradi koja je stopirana nakon prosvjeda. — ElDorado

Sad je sve jasnije. Narodni klub protiv naroda.
  • Jurki
    27.9k
    meni samo nije jasno kak moze bivsi propali nogometas ocito s 3 razreda osnovne skole biti pocasni konzul?
    Mislim pa koji je to kurac, da takva budaletina moze obavljati bilokakvu takvu duznost?
  • shameless86
    2.3k
    i vrlo dobar sa dosta ministara i plenkijem..pogotovo odkad je rat u Ukrajini počeo
  • shameless86
    2.3k
    on je pocasni konzul Ukrajine u Hrv...kaj oni vide u njemu..ne znam..znam da je imao udjel u vlasništvu arsenala iz Kijeva brijem..i dobar sa onim iz šahtara..vjerojatno neka veza sa srnom..
  • ElDorado
    15.6k
    Sigurno je da je takvo ulaganje samo dio nekog lobiranja koje ce rezultirati puno vecim benefitom. Uostalom kao sto je i Osijek na koncu konca.
  • criticus
    9.6k
    Ma nažalost od tog nece bit nista. Cila vijest je završila s tim da tek trebaju sjest za stol. I ja ženim Vergaru, ali samo još moram doć do njenog broja.
    Koliko god oni bili očajni mislim da si NH neće dozvolit ulazak u takve dealove. Najviše šta može izać je neko kratkoročno sponzorstvo koje će se slavodobitno upakirat.
  • NORTE
    27.8k
    Ma nažalost od tog nece bit nista. Cila vijest je završila s tim da tek trebaju sjest za stol. I ja ženim Vergaru, ali samo još moram doć do njenog broja.
    Koliko god oni bili očajni mislim da si NH neće dozvolit ulazak u takve dealove. Najviše šta može izać je neko kratkoročno sponzorstvo koje će se slavodobitno upakirat.
    — criticus

Mislim da će im bit negdje na dresu, a i općenito bi im to mogao biti jedan od jačih sponzora.
    To je ulaganje u marketing za vidljivost i pokušaj 'akvizicija' na regionalnom kripto tržištu.
    Bivši igrač Hajduga je dio te firme i otuda poveznica.
    Svakako plus za Hajdug, bar će imat za riješit dugovanja.
  • Mr Anderson
    22.6k
    On je htio graditi onu farmu peradi koja je stopirana nakon prosvjeda. — ElDorado

Zar nije taj Ukrajinac koji je htio graditi farmu ujedno i vlasnik Favbeta koji je nama glavni sponzor?
  • ElDorado
    15.6k
    krivo sam se izrazio. Pirić je bio lobist i za tog lika. Pojavljuje se tu vise nekih imena tih ukrajinaca. Tko zna kak su i da li su povezani
  • Ritam Ulice
    3.3k
    je, vlasnik favbeta i tog chicken companya.
  • Profesor Baltazar
    275
    Za tu titulu počasni konzul se plate neki novci i onda te imenuju. Nije povezano sa veleposlanstvima koje imenuje Vlada jer tu ipak moraš imat neku edukaciju i znanje iako je u povijesti i tu bilo svega. Ovo je više neki statusni simbol koji se plati pa to nosiš. To sam jednom prilikom čuo da se tako dolazi do toga
  • Ivdzo11
    11.1k
    A moj Zivkovicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.