• Dino
    5.3k

Očekivano da se nije ranije krenulo s ovim, ali bar će konačno kosti dobiti nekakav mir. Nažalost, identifikacija će bit teška do nemoguća, a vjerujem da ni obitelji više ne znaju da im je netko poginuo na križnom putu ili znaju malo o tim ljudima. Mada ne znam družim li se sa specifičnom skupinom ljudi pa svaka druga osoba ima nekog tko je bio ubijen ili na neku foru preživio tu nedaću, ali nekima bi takve stvari puno značile.
  • Hnlovac
    4.9k
    nice ova poslovna zgrada
    Peta-avenija-1024x536.jpg
    Također se diže katnost superkonzuma radnička i bit ce povezan s tom zgradom mistim ak sam dobro čuo

Nažalost u Zagrebu bas teško niču poslovni neboderi, a kad niknu niknu na periferiji
  • shameless86
    1.7k
    to gradi frend od vujnovca (fortenova i plinarsko drustvo) ..Debeli mu je prodao superkonzum u radnickoj navodno za neke jeftine pare..

kratki opis projekta
    ..."velike poslovne zgrade, koja će ići u podzemlje minus 4 etaže, a u visinu 9 katova, a otkriva se i da će se na Super Konzum dograđivati s dodatnom etažom za parkiralište, da će postojeće parkiralište imati još jednu etažu iznad, a tu je i posebna atrakcija – svojevrsni most kojim će biti povezan sadašnji kompleks Super Konzuma s planiranom zgradom ala Peta avenija"...

edit : preduhitrio me kolega
  • cibona
    8k
    Tako je. Kao netko tko i dalje traga za kostima svojih predaka nestalih na križnome putu, ovakve stvari mi puno znače. Stravičan je to bio zločin, najstrašniji nakon drugog svjetskog rata zasigurno. Sablasan.

Neka počivaju u miru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube