• dzg7
    481

Znam da ali velim da kroz onaj hodnik ne možeš uopće do njih niti se oni šeću dvoranom
  • dzg717
    1.3k
    bolje da ovo nisam procitao niti vidio, fuj
  • dinamofan
    33
    sjedio sam odmah uz njihov dio i kazem ti klinac je sa hajdukovim salom otisao u hodnik u pauzi.. u svakom slucaju samo procociraju gamad a mi smo prefini
  • OsamŠest
    7.3k
    Mali Prižmić izbacio Sheltona u Madridu!
  • KtcGoat
    4.2k
    Bome, svaka cast
    Prvi top 10 skalp
  • Dr Hofmann
    5.5k
    Nakon dugo vremena pogledao sam NBA i OK playoff je i to, ali stvarno su utakmice bile top. Znam da dosta ljudi ne voli danas NBA i razumijem sve. Ali Philadelphia - Boston I Houston - Lakersi sam gledao skoro do 5 ujutro i moram priznati da nisam zažalio. Vrhunska košarka

Nisam nikad volio onog jebenog LeBrona, ali majku mu jebem stvarno je čudo od igrača

LeSperm
    :rofl:
  • GOAT
    5.9k
    Nisam nikad volio onog jebenog LeBronaDr Hofmann

Također i nikad necu ali mi je zanimljivo pogledati ovo kad igra sa sinom u istoj ekipi.

LeBron i LeSperm su jucer skupa 34 poena ubacili :fire:
  • blue heart 72
    3.3k
    Teška romantika. Gleda li netko Cibona - Zadar iz 1986-e? Sjećam se tekme kao da je jučer bilo. Al' je bolio taj poraz tada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.