The Undertaker
pešća
Kao prvo, nama trošak plaća igrača i trenera pada (u postotku) u odnosu na ostale troškove što je opet negativan trend koji zahtjeva analizu.
Drugi negativan trend je da nam troškovi primanja ostalih zaposlenika rastu (proporcionalno) puno više nego troškovi primanja igrača i trenera što znači da nam buja ''neproizvodni'' sektor. — The Undertaker
The Undertaker
Ljubo
criticus
pešća
Pojednostavljeno, mi smo tvrtka u kojoj smanjuješ ili držiš istim plaće radnicima u proizvodnji a istovremeno povećavaš plaće računovodstvu, marketingu i ostaloj birokraciji. Usput povećavaš i sve ostale troškove. — The Undertaker
Ljubo
The Undertaker
Papastrumf
Ja znam da nama komercijalni prihodi rastu ali nam rastu i troškovi vezani za te aktivnosti. Ono što bih ja zapravo volio viditi je analiza isplativosti tog segmenta. Ovako odokativno, teško da smo u plusu. Baviti se komercijalnim aktivnostima i raditi sa minusom je apsurd. — The Undertaker
DerHerrKool
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.