Ne bi se baš složio s tobom :smile: , većinu ljudi kaj znam od tam baš vele da su iz Trnave, Retkovca, Poljanica itd.Mi iz Dubrave reći ćemo da živimo u Dubravi, ili da smo iz Dubrave, premda smo od njezine "jezgre" udaljeni jednako ili više no što je udaljen Maksimir. Bili iz Trnave ili Poljanica, bitno različitih kvartova po urbanizmu, sadržajima, prometnoj povezanosti, infrastrukturi pa i socijalnoj strukturi, reći ćemo - Dubrava.
Ti kvartovi su samo opcina Tresnjevka,kvart Tresnjevka je od stanice prije Remize — über alles
Ne bi se baš složio s tobom :smile: , većinu ljudi kaj znam od tam baš vele da su iz Trnave, Retkovca, Poljanica itd. — Stihl
U srednjoj nas je 7 bilo "iz Dubrave". — Neki tip sa Zapada
Ja bi recimo znao di je i kaj je Klaka,stop diskriminaciji :lol: — über alles
Iz mog iskustva jedino ljudi iz Gornje Dubrave kazu generalno Gornja Dubrava, ovi ostali ak su sa nekog od zasebnih kvartova uvijek navedu.
Moja percepcija Dubrave bas ko kvarta je od okretista do prostitutke,od Branimirove ,pa sve do posljemena.
Moguce da sam u krivu ,al ko neko sa suprotne strane grada ja to tak vidim. — über alles
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.