• IvanPerić1945
    331
    ovaj Osijek zaslužuje 3. ligu
  • immerwieder
    1.7k
    dobil sam konjuktivitis od ovog nogometa
  • Ludovic IX
    11.1k
    Da je u zg klima ko u splitu, imali bi bar 3-4 tisuće vise u prosjeku. Čudo je ponekad kad imamo 6-7 tisuća po pljusku a u zadnje dvije sezone nam je po mom sudu 50% tekmi domaćih po kiši.
  • Boycie
    3.9k
    Ko ih j. Danas je na zaštićenom kulturnom dobru, najvećeg svjetskog kluba, 1911 navijača prema našim maksimirskim brojačima.
  • Noel
    20.8k
    Garcia Ball i njegovi mehanizmi.
  • badjibadara
    9.4k
    Na svako krivo dodavanje uruši se panel na Poljudu. Do kraja tekme neće ostati ni jedan.
  • Jurki
    24.4k
    da je u Splitu klima ko u Zagrebu, da je jebeno cudo kad ne pada kisa i da nemaju jebeni krov, nebi ih bilo ni 4000 po utakmici, jer bu samo mazohist dosel da stoji na kisi 2 sata i gleda tak ocajan nogomet koji oni igraju.
  • superhik
    12.2k
    na smetanje doći do Maksimira kad loše ide, kiša je, trener je loš, liga je loša
  • mlinchica
    5.7k
    Veli Veja ne da se ajduku igrat kad nemaju za što, ne mogu ni gore ni dolje.

Svašta.. inače im je ekipa prepuna zvijezda koji su naučili osvajati trofeje pa im se sad ne da trčat jer nemaju kaj osvojit.

Sad će tjednima trubit o intenzitetu kao onomad o zadnjoj trećini :roll:
  • tp1997
    2.6k
    Mislim da smo se krivo shvatili, to uopće ne poričem i tu stoji svaka riječ koju si rekao.

Samo se mi ne pokušavamo busati u prsa nekakvom atmosferom, prolaznim rezultatima i vječnim idealima i sličnim pričama, svjesni smo da je loše (ili bar da može bolje), ističemo to, radi se na tome da se mobilizira ljude, da se klub približi navijačima i obrnuto, da raste članstvo, da vikend s Dinamom postane pod normalno.

Mi smo svjesni problema, oni rokaju mitomaniju jer nemaju ništa osim te famozne atmosfere, pa kako im se onda ne rugati kad nemaju ni to čim je trenutak eto malo nezgodniji za dolazak na stadion.
  • Kepec
    9.6k
    Kako je Rebić pao, malo bi mu dva oscara bilo.
  • Omake
    16.9k
    Puni!
  • M94
    2.5k
    Mi ih sataremo a protiv Rijeke i Hajduka vjerojatno 2 pobjede dok je borba za opstanak, zanimljivo.

#samokazem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube