• Robi T
    367
    Politika na Zoni... što može krenuti po krivu?NVKOD

Imaš praf! Ne bum više!
  • NKDZ86
    8k
    trnjanski kresovi gdje se slave isključivo partizani i komunizam, zastave juge na gay paradi u kojoj sudjeluje gradonačelnik i još puno toga, ne pravi nas blesave!
  • Hnlovac
    4.8k
    Politika na Zoni ...

što može krenuti po krivu?

Mora li se doslovno u sve i svašta ubaciti politika?

Imaš praf! Ne bum više!

ne pravi nas blesave !

Koliko emocije i dijakritičkih znakova, kao da čitam roman a ne zonu
  • superhik
    12.2k
    Briga me za Tomaševića. Ja govorim o klubu. I nije samo hoće biti grb na tramvaju ili ne. U programu, materijalima koje smo vidjeli do sada, osim kviza koji se oslanja na 115 godina nema apsolutno ništa što govori o Gradjanskom.
    Možda se i varam pa vidimo kad se sve otkrije javnosti.
  • Paggini
    80.3k
    U programu, osim kviza koji se oslanja na 115 godina nema apsolutno ništa što govori o Gradjanskom.superhik

Iako se slažem s tobom, treba reći da je prije dvije godine dr. Šute na Cvjetnom predstavljao knjigu, imali smo tada i retro dres Gradjanskog koji je izdan, kao i fantastičnu polo majicu koja je izašla taj dan neočekivano, Kibice se ubacilo i u službeni shop itd i samim time mi je ovo sve skupa malo brljavo odrađeno. Recimo, kad bi se izbacila neka mini kolekcija na Gradjanski, to bi bilo fino.
  • Paggini
    80.3k
    Dobro ajde ispucali smo svi svoju kvotu smaranja s Tomaševićem za ovaj kvartal! Nastavimo dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet