• scooniepenn
    6.7k

Takvou neku carobnu lokaciju bih ocekivao :lol:
  • Fan
    2.1k
    Receno je da Beljo ostaje i nema prodaje jos prijeCrni86

Rečeno je također da su svi na prodaju. Sve ovisi o cijeni i momentu. Naravno, mislim da prodaja do kraja europskih kvalifikacija neće biti, osim ako bude nekakvih ultimatuma tipa "Nudim bolesnu cifru, ali mi ga prodaj u roku tjedan dana", ali osim toga će sve ovisiti o tome gdje ćemo dogodine u Europi igrati.
  • Ludovic IX
    11.1k
    to je šokota rekao ali ja bi to uzeo sa zrnom soli. mislim da on na samu politiku izlaznih transfera ima samo malo veći utjecaj od mene
  • Fan
    2.1k
    apsolutno se slažem, općenito se treba voditi tome da se ne vjeruje nikomu jer se često laže ili prikriva istina zbog raznoraznih stvari za dobrobit kluba, igrača ili nečeg trećeg (to vrijedi za sve, od insajdera do vodećih ljudi u klubu) i vjerojatno samo nekolicina uz Bobana zna pravu strategiju, ono je samo moje mišljenje koje mi ima smisla, prodati nekoga samo ako je abnormalna cifra uz neki vremenski uvjet, bilo da to odgovara kupcu (žuri mu se kupit igrača) ili nama (žuri nam se pribavit što više love za što ranija pojačanja), a do takve ponude, ako ikad dođe, mislim da nećemo prodavat sve dok ne završe kvalifikacije.
  • rokikaciga
    13.2k
    U Dinamo 2 šnjim
  • keppi
    566
    Nažalost po Matkovića, ali evo ovo je i negativan primjer profesionalizma.
    Nastranu sada naš odnos prema njemu i želja da ga se dovede (ako je ona uopće i točna), ali prema pisanju odbio je produžetak suradnje s Osijekom koji ga vjerojatno ne bi osigurao doživotno, ali sigurno bi bar djelomice rješio pitanje egzistencije...i onda ovakva ozljeda nakon koje pitanje da li će uopće biti kome zanimljiv jer i nakon ove više nije bio ni blizu prijašnje razine.
    Ako je bio u kontaktu s Bobanom možda bi bilo korektno da mu se kod nas pruži šansa nakon ozljede jer odštete prema Osijeku vjerojatno neće niti biti, osim one osnove za razvoj.
  • Paggini
    80.2k
    I Baggio je uništio oba koljena do svoje 20e, pa šta je napravio!!!!

POTPISUJ MALOG!!!
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Ma ako bude ispod cijene treba ga uzet nama to malo novaca ne znaci nista a mozemo profitirati, dat ga Stipi Marini da ga zakrpa i onda sta bude.
  • Ludovic IX
    11.1k
    Ponudit 500k i 10-15 % idućeg transfera. Rizik je veći za nas jer mi trošimo.. oni su možda očekivali 3-4 milje ali s obzirom na ozljede, nek budu sretni ako dobiju 500k sad a mogućih dodat ih 1, 1.5 poslije recimo
  • deda
    45k
    Ne vidim što bi mi trebali nudit. Dečku ističe ugovor iduće ljeto, oporavit se neće prije Nove godine. Mi možemo to pričekat.
  • Paggini
    80.2k
    Ponudit 500k i 10-15 % idućeg transfera.Ludovic IX

Vlatka jesi to ti
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Nisu tako davno bila vremena kada su se spominjale cifre od 25 milijuna...sve zbog one Joškove izjave i jednom solidnom golu nama
  • Xpert1992
    586
    Ma kakvi, jedino ak dodje besplatno i to za malu placu, pa ima dva ozljedjena koljena, ne mozes racunat na njega da ti moze odigrat cijelu sezonu. Njegove ozljede su skroz usporile njegov napredak, tak da bi rizik bio skroz na nama. Previse njega treba bejbisitat da bi mozda imao neki profit na njemu.
  • blue heart 72
    3.3k
    baš to. Uzet malog gratis na ljeto, omogućit mu najbolje moguće uvjete za oporavak i to je to.
    Ako uspije jackpot, ako ne gubitak je minimalan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.