• Borovljanin
    577

Za pola sezone koju je odigrao, od toga je samo pola bio dobar... Da. 5 milja je cifra s kojom se možemo lupat nogom u guzicu
  • Šteco
    1.4k
    Ako njegov manager dofura ponudu od 15 mil € u klub, slobodno neka ide. Da nije bilo ozljede, da je igrao cijelo vrijeme na razini, te da je ušao na popis reprezentativaca, ta cijena bi bila realnija, po meni i dalje upitna.

Za slične novce smo prošle sezone napravili rekonstrukciju cijele ekipe. Ne znam kakvu sezonu bi morao imati da se više od toga dobije za beka s 23 godine u HNL-u, tako da je po meni ovdje sve jednostavno.
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Interes kluba treba biti po meni da Valinčić igra sve tekme do kraja , čovjeku trebaju minute, on pripreme mora dočekat sa vraćenim samopouzdanjem.

Galešić na beku nije budućnost ni za samoga igrača ni za našu igru,iako je zaslužio svaku dobivenu
    minutu, dobili smo saznanje da može to pokrit kad zagusti, al sad se treba vratiti realnosti i ne gubiti vrijeme.
  • emilperska
    15.5k
    Ako maknemo Gvardiola koji je elitni igrač i prije svega stoper, ne sjećam se da smo ikojeg beka ikad prodali za više od onog što su bili Vrsaljko i kasnije Sosa.

Za 15m EUR ja ću pobjeć od žene i djece i na ramenima ga u Napulj odnijet.

Manager blefira i njurga preko medija jer trenutno nije starter. Mislim da je to sve ok generalno i da se družimo jos bar 2 sezone na obostranu radost..
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Mozda zato se prati kuzmica
  • wolfgang14
    3.8k
    Francuzi: Marseille želi Belju i nije jedini

Među tim klubovima je i Olympique Marseille. Istina je da unatoč eksplozivnoj statistici, Transfermarkt procjenjuje Belju na samo 4 milijuna eura, što ga čini napadačem s iznenađujuće dobrim omjerom cijene i učinka te potencijalom da napravi pravu razliku, a da bude veliko financijsko kockanje za klub Marseille", pišu Francuzi i dodaju:

"Rennes i Lille također razmatraju napadača Dinama. Međutim, tek se treba vidjeti kako će se Beljo prilagoditi izvan hrvatske lige. Igrajući za Augsburg i Rapid Beč, nije baš zapalio svijet, ili barem ne toliko kao što je to učinio s Dinamom.

To bi moglo objasniti zašto mu cijena nije naglo porasla, ali možda zaslužuje još jednu priliku, a zašto ne u Ligue 1? S profilom koji bi mogao privući navijače Marseillea, klub mora procijeniti je li Beljo sposoban blistati u Francuskoj i u klubu koji redovito igra u Europi."

https://www.index.hr/sport/clanak/francuzi-marseille-zeli-belju-i-nije-jedini/2783665.aspx
  • Paggini
    80.2k
    Ma neka 2 milijuna ponude i dat ćemo, lik nije ni reprezentativac o čemu mi pričamo
  • Fan
    2.1k
    Može ići za 20m eura i 20% od sljedećeg transfera (ne razlike!).
  • KtcGoat
    4k
    Za to lovu ni nas s forma ne bi mogli potpisat, kamoli DDB
  • Praskaton
    5.8k
    To bi moglo objasniti zašto mu cijena nije naglo porasla, ali možda zaslužuje još jednu priliku, a zašto ne u Ligue 1?wolfgang14

Ma kakva druga prilika tko je to vidio,on jedino u Dinama može zabijat.
    Nemojte tovarima remetit narativ i dalićevcima jedini razlog kojim pokušavaju opravdati ne pozivanje.

Nije zapalio svijet u Rapida gdje je u 30 utakmica zabio 10 golova stvarno katastrofa.
  • Zagi
    17.3k
    Rezoniranje ovog nepotpisanog novinara je dokaz propasti školstva.
  • Omake
    16.9k
    Mogli su barem prepisati ove iz Lillea koji su pisali "Novi Dzeko stiže u Lille", to bi im bio puno bolji headline
  • rakurs
    2.8k
    Ovo je kopirano s tog francuskog portala koji piše o tome, mislim da ni tovari nisu tak glupi da misle da Beljo odlazi za 4 milje kad ga je Dinamo platio 6,7 :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Nitko ozbiljan ne gleda isključivo TM no kad imaš tako nekog debila koji ruši cijenu našim igračima to je isto onaj sitni dio mozaika koji kvari ukupnu sliku
  • hardek
    9.7k
    Ne znam koji genijalac je ovo objavio, ali ako si sportski novinar koji se interesira za nogomet, mogao bi barem provjeriti kada toliko voljeni Transfermarkt ažurira cijene igračima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.