• Dudu
    3k
    Kad bi netko ponudio i 5 bilo bi cudo s obzirom na prikazano
  • Zagi
    17.3k
    Jest da ga ne cijenim previše ali ako netko zeli ponuditi 15 , treba traziti 25.
  • austrijanac
    10.8k
    Glupa izjava u glupo vrijeme.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Ako ovaj misli da može dobit za Valinčića 15 i nada se tome , nadam se da mu budućnost ne zavisi od ovog transfera . Bolje mu je da se drži ljimunad i sljadoljed . Ali ako ode za 15 kapa do poda
  • rakurs
    2.8k
    Jesmo u proteklih godinu dana slušali ovakve srcedrapajuće izjave i 'prijetnje' od strane predstavnika Nike Galešića? Dečko je svakako imao pravo na to, ali je šutio, radio, a rezultati su sad itekako vidljivi. To volim, nema drame s njima, znaju da imaju kvalitetu i ne sraćkaju u medijima preko agenata.
  • OsamŠest
    7.3k
    Morisa se i precjenjuje i podcjenjuje. Trenutno je točno tamo gdje treba biti.

Onaj Valinčić prije ozljede bio je rubni reprezentativac. Što svojim zaslugama, što zaslugama nedostatka kvalitetnijih rješenja na toj poziciji u reprezentaciji.
    Biti rubni reprezentativac dovoljno govori samo po sebi.

Njegova trenutna forma i izvedbe nisu na razini.
    Vjerujem da će ostati zdrav do kraja sezone, pa onda odraditi pune ljetne pripreme i bit važna karika u idućoj europskoj sezoni.

Mislim da u njemu, neovisno što za pola godine puni 24. rođendan, stvarno imamo 15+ miliona. Ali ne ovo ljeto..
  • criticus
    7.3k
    Ne kužim čemu toliki otpor. Pa napokon da je brend ako si potencijal u Dinamu krećemo s 15 milijuna pa ćemo vidit za dalje... samo nek traži. Dinamo je europski klub i nema odvođenja potencijala za sitniš.
  • zmujcinslbrod
    137
    ja Valinčinću pamtim ono kad je dosao na lijecnicki u dresu a menadzer ko menadzer baca bombe...
  • fakin
    3.6k
    želja managera - 15 mil eur
    želja kluba - 10 mil eur
    realnost - 5 mil eur
  • Sajla
    19.7k
    Kako izjava Valinčićevog agenta izgleda kroz prizmu nedavno usvojenog Etičkog kodeksa?
  • Dzoni
    5k
    Mi smo valjda jedini klub koji se ljuti kada se ponudi za nekog igrača više nego očekujemo :lol: :lol:
  • Thor
    2.4k
    kao ucjena!
  • deda
    44.9k
    Rekao bih da se ne dotiče.
  • fakin
    3.6k
    hoće li taj kodeks biti javno objavljen? ako hoće znamo li kada? već ove sezone ili s početkom iduće?
  • Sajla
    19.7k
    hvala, to me zanimalo. nadam se da će uskoro biti objavljen tekst kodeksa pa da nemamo dvojbi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.