• Ivdzo11
    9.5k
    Valinčić s Dinamom ima ugovor do lipnja 2029. Znamo da je Boban jesenas Valinčića vidio kao igrača koji bi Dinamu trebao donijeti barem 15 milijuna eura?

- Kad te talijanski velikani poput Napolija, Rome, Bologne, Lazija ili Milana gledaju kao igrača koji bi im bio pojačanje, 15 milijuna sasvim je realna brojka na tim razinama. Morisovi proljetni problemi nisu poljuljali njegov ugled u Italiji, kao ni u Njemačkoj ili Francuskoj. Morisa i sada želi većina tih klubova.
  • ElDorado
    10.6k
    Nek ide, onda mozemo zadrzat Sergija. Ali ova cifra mi zvuci suludo.
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Obzirom da smo Sučića dali za 14 i cijeli internet se smije da kakva je to krađa jer je to igrač od 50 milijuna, dobit za ikog 15 izgleda nadrealno, pogotovo za nekog tko sad nije ni igro standardno
  • Ivdzo11
    9.5k
    jako jako nerealno, sad kolika mu je stvarno trzisna vrijednost ne znam... Kako je najgore nije se baš u dobrom svjetlu vratio nakon povrede... I zato nema smisla da ide ovo ljeto
  • emilperska
    15.4k
    Valincic igra vecinom na fizikaliju. Brzina, duel a onda i ubacaj i udarac su mu uvijek zračili silinom.
    Trenutno djeluje poljuljano i ispuhano baš zato što lovi ljetnu fizičku spremu. Nevezano za transfer, ali na ljeto ga ocekujem nazad o formi. Bolje da se uhodava nazad sad nego na ljeto protiv Vikinga/Ludogoreca/Celja u 3.pretkolu.
  • Zagreb1992
    3.4k

Nakon jedne polusezone dobre lik lagano ovo izjavi....al 15 m je previše realno ..čak je i pitanje jer će i 10 moći dobiti se za njega
  • blue heart 72
    3.3k
    Za Morisa trenutno 15?
    Mislim da je to iluzija, da se dobije i 8-10 bez razmišljanja bi ga dao za tu lovu
  • skener
    7.8k
    Da je ovako nešto izjavio Bara ili netko drugi bilo bi drvlje i kamenje po njemu i bilo bi potpuno opravdano.

Nakon 10 ozbiljnih utakmica u Dinamu ovaj kaže da oni planiraju odlazak i zapravo radi pritisak na klub.

Sve je malo upakirano u cifru od 15 milijuna eura koja zvuči jako dobro pa eto onda je ta izjava kao ok.
  • Crni86
    21.1k
    15 milijuna za zamjenskog beka :rofl:

Da li taj menadzer gleda svog pulena zadnja dva mjeseca? Decko je svojom losom igrom izgubio startno mjesto na beku kojeg sad igra STOPER.
  • Noel
    20.8k
    Ne vjerujem da je realno da menadžer daje intervju u kojem nakon jedne sezone koja još nije ni završila priča da je vrijeme da Valinčić ode iz Dinama. Taj Valinčić nije odigrao zbog ozljeda ni forme ni pola sezone u Dinamu ovaj baca krafne o 15 milijuna i trenutku rastanaka iz Dinama.

Brat nadobudan ko da je Valinčić odigrao 2 sezone u kontinuitetu u Dinamu i rasturao.
  • Blueshadow86
    5k
    Jako puno graha još jesti da bi Valinčić vrijedio 10 milijuna, a kamoli 15. Trenutno mi djeluje kao Ristovski zadnju godinu kod nas.
  • Noel
    20.8k
    Sad tek vidim da je taj menadžer Adrian Aliaj sudjelovao u transferu Mmae-a u Dinamo.

Sve je jasno ova rasprava može stat.
  • Dzoni
    5k
    Svaki menadžer želi uvaljati svog igrača negdje, što posljedično rezultira zaradom menadžera, tako da ne treba se puno čuditi niti obazirati na te izjave
  • rioda
    15.4k
    Gledao malo jučer Kulušića, mislim da bi ga trebalo iduće sezone staviti za špicu u Dinamo II. Trenutno izgleda malo nezgrapno, ali još je mlad i s dobrim radom moglo bi biti nešto od njega. Njemu bi isto dao onog Tomislava Marića koji radi s Beljom individualno.
  • Facke
    8.1k
    Screenshot-20260419-103357-2.png[/url][/img]
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.