• marcio amoroso
    50.3k
    Niti Capellas zna posao jer smo na produžetke prošli Valenciju, a niti bi bio neznalica da smo ispali. Rad Capellasa će biti vidljiv za godinu, dvije ili tri i sigurno nije doveden da bi dogurali do polufinala PLIC-a.
  • Hoxhemo Titulu
    46
    Previše negative prema Vareli. Po komentarima sam mislio da je bio teški očaj, a dečko je zapravo odigrao skroz korektnu utakmicu.

Zebiću definitivno treba sezona Dinama II. Top talent, ali zbog njegovog stila igre kiksevi su neminovni. Druga momčad će to lako istrpit, pogotovo u sezoni bez rezultatskog imperativa.
  • Crni86
    21k
    Previše negative prema Vareli. Po komentarima sam mislio da je bio teški očaj, a dečko je zapravo odigrao skroz korektnu utakmicu.Hoxhemo Titulu

Nije negativa nego realnost. Stvoren je pre veliki hype oko varele, a on ne moze na toj razini raditi razliku. Sunta je izgledao 3 razine iznad njega, Horvat isto tako puno bolji od Varele.

Ispada sve vise istina sto su mnogi pisali, da mali nije nista bolji od nasih ostalih juniora.

Ako igras u seniorima cijelu sezonu, onda bi na ovoj razini trebao biti najbolji igrac?
  • FazeN
    6.2k
    Previše negative prema VareliHoxhemo Titulu

Moram odgovoriti na ovo kao netko tko prati naše mlade uzraste 24/7, skoro više nego seniorsku ekipu.

Kao što ti je momak napisao, to nije bila nikakva negativa nego realnost.
    Ekipa nam je prodisala jucer kad je Varela izašao, svaki napad po strani gdje je on dotad bio je napokon izgledao na nešto. O njegovom vraćanju iza i pomaganju u obrani neću ni pričati jer ću se iznervirati, koliko je samo puta jadnog beka ostavio na mukama u prvih pola sata, da je Leko morao mijenjati strane Vareli samo da beka malo odmori da mu pomogne drugo krilo.
    Pisao sam cijelu sezonu drago mi je da sad svi vide, svako naše krilo u juniorima je bolje od njega, a u kadetima ima bar 2 u najmanju ruku ista, a usudim se reći i bolja.

Varelu čeka Dinamo B koliko sam ja upućen, a ako Bara bude htio raditi probleme zbog toga, nek ga uzme pod ruku i s Belinhom u Kustošiju.
    Klinci Dinama su ove sezone ostvarili SVE rezultate bez Varele, mogu i bez njega i dalje.
  • Fan
    2.1k
    Varelu čeka Dinamo B koliko sam ja upućenFazeN

A jbt, ja sam bio uvjeren da ga se rješavamo na ljeto, da ide u Barcu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.