• KtcGoat
    3.9k
    Faca kao:
    sinirli-sigma.png
  • Dinaminjo
    2k
    Asistirao, ali nije rijesio 1na1 i promasio sut.
  • Krizy
    70.8k
    Eduardo za SN
    [ https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/eduardo-iz-rija-beljo-juri-rekord-dinamo-ide-po-naslov-15698832 ]

"Doma sam u Rio de Janeiru i pratim Dinamo, kako ne. Ne mogu baš pogledati svaku utakmicu, no informiram se na aplikacijama, pročitam što piše na portalima. I s obzirom na prednost od deset bodova, već im sada čestitam na naslovu prvaka. Nema nikakve sumnje da će Dinamo osvojiti titulu, presnažan je za sve" - poručuje 43-godišnji Brazilac koji se s 29 golova u 64 nastupa drži na petom mjestu najboljih strijelaca Vatrenih u povijesti.

"Davno je to bilo, skoro će 19 godina od kraja tog prvenstva, ali sjećam se, kako ne. Igrali smo sjajno, osvojili naslov s 20 bodova više od Hajduka i završnicu prvenstva odradili u revijalnom tonu. Nije bilo pritiska, igrali smo rasterećeno i bili raspucani. Sada je ista priča i to je još jedan razlog zbog kojeg bi me Beljo mogao stići. Dinamo igra odlično, nadigrava se i stvara velik broj šansi. Bit će ih do kraja prvenstva još mnogo..."

"Ma stigne, kako ne, pa u posljednja četiri kola zabio je 11 golova. Ne mogu vjerovati da moj rekord stoji nakon skoro dva desetljeća. Bilo je od mog odlaska toliko sjajnih napadača i stvarno mi je nevjerojatno da me nitko nije dostigao. Rekordi su tu da se ruše i bit će mi drago ako to Beljo napravi. Sretan sam što je Dinamo u njemu pronašao pravog golgetera, stvarno je izvrstan. Želim mu da me sruši, a ako slučajno to ne napravi, nadam se da bude već sljedeće sezone. Ako ne on, onda neki drugi igrač Dinama, to mi je želja. Beljo se samo treba opustiti i sve je onda moguće. Lakše će mu zabijati bez tog pritiska, kao i meni te rekordne sezone."

"Ljudi koji su u Dinamu zaduženi za transfere očito znaju posao, što se vidi na travnjaku. Imali su jesenas malu krizu, trebalo je vremena da stvari sjednu na svoje mjesto, a kad su ovog proljeća i sjele, vidjeli smo svu moć Dinama. Njegova igra bit će sve bolja, kako smo sada vidjeli evidentni napredak, tako ćemo ga vidjeti i u budućnosti" - uvjeren je Eduardo.
  • Z brega sam
    307
    Rekordi su tu da se ruše i bit će mi drago ako to Beljo napravi.Krizy

Dudu :heart:
  • rokikaciga
    13.1k
    Definicija gospodina u kopackama, pravi dinamovac :heart:
  • mlinchica
    5.5k
    U slučaju da DDB uspije, treba Dudua pozvati na zadnju tekmu, da mu uruči dres s novim rekordom.
    To bu bila fotka za muzej.
    Nadam se da bu se i on vratio u Zgb, da ga češće vidimo na klupskim aktivnostima i na tekmama.
    Jedan od velikana našeg kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.