• jp23
    3.9k
    Kaj se tu dešava?Droljo

Frustracije iskakajućim insiderima koji krenu svisoka se i polubahato obraćati običnome puku kao da su vlastela a mi kmetovi
  • emilperska
    15.4k
    Goda - Radeljić - Galešić… Još nam samo Smolčić fali za desnoBlueshadow86

Mišić Rile Gavra
    Tak smo i onoj Rijeci 2017. maznuli pol tog direktno i indirektno..
  • Jurki
    24.3k
    Na koje pozicije mislite da bi trebali dovesti rotacijske igračeLjubo

Zakaj nebi doveli igrace takve klase da sadasnji prvotimci postanu rotacija?
  • Ljubo
    567
    to isto može biti opcija, ali tu je onda pitanje bi li ti igrači ostali ili ne. Na primjer ako prodamo Hoxu i Topića te dovedemo bolje krilo, opet bi nam falio rezervni igrač na toj poziciji. Ljudi gledaju krivo na pojam zamjenski igrač, oni su isto potrebni jer ne možeš igrati sa istih 15 igrača sezonu.
  • Jurki
    24.3k
    Hoxhu bi trebalo prodati dok je jos kolko tolko vruca roba.
    Sad na proljece se ugasio totalno.
    Kak god trebamo dopeljati dva lijeva krila. I jedno desno.
    Dovoljno nam je 5-6 rotacijskih igraca koji mogu uskociti kad god bez da se osjeti to na terenu.
    Ostalo popuniti s klinčadijom.
  • Ljubo
    567
    Dovoljno nam je 5-6 rotacijskih igraca koji mogu uskociti kad god bez da se osjeti to na terenu.Jurki

U sridu! To mi je bila i misao vodilja pa me zanimalo malo mišljenje drugih zonaša.
  • Jurki
    24.3k
    za jesen je to ok, ali nakon kaj ispadnemo iz Europe.. onda imas mali problem.
    Manje utakmica, a isti broj igraca zeli igrati. Tu trener treba biti maher kak zadrzati svlacionicu zadovoljnu i našpananu.
    Isto tak, uvijek se poteze pitanje davanja šanse klincima.
    Kak smo cesto na jesen deficitarni s kadrom, tak na proljece imas malu guzvu.
    Puno toga ovisi i o ozljedama. Prosle sezone nas unistile ozljede, ove fala Bogu bilo puno manje ozljeda gdje nam nije istovremeno puno igraca otpalo iz stroja.
  • rokikaciga
    13.1k
    Mi ak ciljamo na prolazak skupine (a morali bi) to je onda cijela jesen do sredine ozujka. I onda imas 2.5 mjeseca igranje na dva fronta umjesto na tri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.