• Droljo
    26.8k

Drvo.
    Bilo kojega juniora forsirati umjesto njega. Enter
  • Dinamosaur
    3.1k
    i onda neš pil, veliš :cool:
    Samo se sjeti da odlazi Perić i bit ce ti lakše. I KTC penzija.
    Plus ne placa se odsteta, po meni dobra zamjena za klupu
  • Droljo
    26.8k

Veliku plaću će tražiti. Slobodan je igrač i sigurno želi dugačak i ogroman ugovor. Ja sam protiv! A kak bu, bu.
    Mi imamo dovoljno stopera i bez perića i ktc-a.
    Scott, sergi, gale, torente + juniori. Znači 4 igrača za dvije pozicije (plus junkaći). Dovoljno
  • Zagi
    17.2k
    Zebića nutra i nek se bori. A onda smijeniti trenera ako mali zajebe u kvalifikacijama.
    Obavezno i napomenuti kak su bila vremena dok je Bjelica skidao skalpove sa golobradim KTCom , Dilaverom, Perićem i Leovcom.
  • Orc123
    15.6k
    Radeljic je ok igrac, ali ko rotacija....ne znam sta je s Torrenteom ali kad bi se vratio donekle na razinu kakav je bionprije ozljede nio bi odlicna zamjena.

Realno, Radeljic nije drvo ali ne moze u istu recenicu sa Scottom ali doslovno nikako!

Isto tako mislim da Zebic veliki potencijal.
  • Mr Anderson
    18.7k
    Meni je Radeljić OK da dođe kao popuna za stoperska mjesta, ali nikako da bude zamjena Scottu ako on stvarno ode.
  • Droljo
    26.8k
    Zebića nutra i nek se bori. A onda smijeniti trenera ako mali zajebe u kvalifikacijama.Zagi

Iz kojeg razloga bi Zebić igrao kvale?
  • Blueshadow86
    5k
    Radeljić mi apsolutno nije za startnog stopera, ali kao zamjena za lijevog stopera - top. Samo je pitanje želi li on to. Financije ne bi trebale biti problem. Pretpostavljam da u Rijeci ima cca. 200 tisuća godišnje. Malo to povisiti i pokušati ga dopeljati. S druge strane sam opet miran jer znam da ne idemo u rasipavanje s novcem.
    Vjerujem klubu na procjeni i odluci, kakva god da bila.
  • scooniepenn
    6.6k
    Izvjesno je da se na Dominguezu moze uzeti velik novac i to bih pregrmio. Ali prodati pride i McKennu bi mi bio bas potez u stilu “Najboljeg balkanskog menadzera svih vremena”. No, uvjeren sam da to Bobanu nece niti pod razno pasti na pamet tako da vjerujem nista od toga.
  • ElDorado
    10.6k
    U svakom slučaju ako uzmemo Radeljića imali bi tri lijeva stopera, ljevaka. To mi je baš malo čudno. Torrentea sad nemreš prodati, Dominguez ti je osnovni i najlogičniji transfer ovog ljeta, a prodati oba stopera se ne radi. Tak da....vidićemo.
  • keppi
    558
    Torrente je postao jako veliki upitnik u smislu da je već imao teške ozljede i dugotrajne oporavke.
    Nažalost, realnost je takva da je njegova budućnost na nekoj top razini koja bi bila nama od koristi podosta neizvjesna.
  • rioda
    15.3k
    Torrente se nama nikako ne uklapa u ovu ekipu.
  • Carmichael
    572
    Radeljić kao treći stoper, i vratit Šutala iz Ajaxa :cool:
  • bazooka93
    201
    Torrente i Villara dati na poklon samo da se ne placaju raskidi ugovora ako neko da novac uz to jos bolje.
    Prodati Topica i Soldu i nekoga od posudjenih igraca.
    Zadržati kostur ekipe i prodati nekoga ako dođe nemoralna ponuda i igrač baš jako želi otići. Loviti LP i prolazak skupine.
  • Twisted1
    1.1k
    Radeljić kao treći stoper, i vratit Šutala iz AjaxaCarmichael

I tko je onda tu lijevi stoper? Radeljić je jedini lijevi. Šutalo i dominguez su desni.

Scott odlazi. Izgleda kao da je od početka Boban želio Radeljića. Međutim tu se ispostavila prevelika odšteta prošlo ljeto i Zvone je odlučio čekati da Radeljić dođe kao FA.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.