• Sibirski plavac
    8.5k

"Gospon Jela, jel pratite mma?" garant bude jedno od pitanja
  • Laugreano
    5.5k
    I "Kad sam bio matchmaker u ffc..."
  • KtcGoat
    3.9k
    "Znas koju ja sljucu imam buraz, bio sam matchmaker FFc-a, tad smo Sep i ja sparirali.."
  • Sibirski plavac
    8.5k
    Ali stvarno, di njega nađu za vodit epizodu s nogometnim gostom. A ne briljira ni kad mu dođe netko iz košarke ili rukometa (o košarci zna pričat kak je bilo u njegovo vrijeme, današnju šicu očito ne prati, a o rukometu jedino zna srat "da nije sport" odnosno da ga igra par zemalja).
  • Zagi
    17.2k
    Mozda i bolje. Svi koji su povezani sa nogometom bi se bojali postaviti pitanja.
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Nek ga pita za stosica
  • GOAT
    5.6k
    "Kad sam bio matchmaker u ffc..."Laugreano

"Znas koju ja sljucu imam buraz, bio sam matchmaker FFc-a"KtcGoat

Skuhao sam kavicu i slusam kako pametno rokate decki
  • DrRatoljub
    700
    Samo se vi šalite. Kad sam bio u Denveru na aerodromu vidio sam Henrya Cejuda i rekao mu da mi je jako drago da je takva legenda bila u Hrvatskoj. Kaže one meni da je bilo lijepo, ali da se više neće vraćati.
    Kada sam ga pitao zašto, rekao je da se nije osjećao sigurno.
    Citiram: there was this one guy with massive ears and an even more massive šljuca.
  • Filip85
    1.3k
    Pošto se radi o bivšem isprtku koji je pisao za index logično da ima problem sa rukometom, jer rukometaši hoće Thompsona.
    Da košarkaši odu na SP nagodinu, osvoje srebro te traže da im pjeva MPT, mislim da bi i košarka postala "sport koji se igra samo u Americi"...
  • KtcGoat
    3.9k
    Jedina mi je nada to da se Petrak kurca ne kuzi u nogomet(to sam kaze), pa valjda nece previse privatizirat kao inace.KtcGoat

Bilo je slusljivo :grin:
  • Efes Pilsen
    15.5k
    Josko bez sminke :rofl: Kako Petrak lize jaja Dalicu :rofl:
  • gledatelj
    1.3k
    jel MPT sada s nama u sobi? Kakve ti gluposti drobis. Nije da branim petraka, ali lik je to izjavio jos pred 5 godina i objasnio da je mislio da nije globalni sport jer ga ozbiljnije igra samo 10-ak europskih država. Sigurno je to rekao jer je znao da će za par godina rukometaši tražit mpta na dočeku
  • DrRatoljub
    700

Prvo je rekao da rukomet nije sport. Točka.

A onda kad su ljudi s pravo popizdili i rekli da prica gluposti, onda se krenuo izmotavati s tim pričama o globalnom sportu. Slažem se da ga ne treba napadati zbog Thompsona, ali ga ne treba ni braniti kad je srao bez pokrića.
  • ZG plavi 01
    96
    rekao je na pocetku podcasta da su si on i Jelicic medjusobno dobro i da ga je sam zvao u podcast.
  • ElDorado
    10.6k
    Jela dobio optužnicu. Znači ak lažeš i poslije priznaš da si lagao dobiješ optužnicu. A ak ko Modrić i Lovren lažeš i poslije se ničega ne sjećaš, sve ok. Jebate naše pravosuđe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.