• Paggini
    80.1k
    DydVWb.gif

Jebote kakva šteta da ovo nije ušlo, prekrasan gol bi bio, kako ju je bizarno zarezao.

Mounsef legenda kupa
  • Crni86
    21k
    Da li vec sad mozemo rec da je Baki najpozitivnije iznenadenje ove sezone? Da se napravila anketa kod njegovog dolaska mislim da bi samo 20% zone podrzalo njegov dolazak (moguce da sam i to puno reko).

Ovaj gospodin danas u 33 utakmice za dinamo ima 15 golova i 4 asistencije. Mislim da i oni koji su bili najoptimisticniji nisu mogli ocekivati ovako dobre brojke i prezentacije.
  • DerHerrKool
    558
    On mi spada u istu kategoriju sa Godom i Lisicom. Od "kaj će nam ovaj" na početku do "kakav vrhunski transfer" sad
  • Ljubo
    620
    Tip igrača kojeg nikad nebi prodao i pokušao zadržati u Dinamu još jako puno godina. Nema tih novaca koje bi mi mogli dobiti za njega i s njima naći boljeg igrača.
  • scooniepenn
    6.6k

To sam isto nedavno ovdje pisao. Vrhunski allround napadac te uz to izvrstan karakter. Takvi ne rastu na grani.
  • Orc123
    15.6k
    16 golova i 4 asista.
  • Crusades
    23.3k
    "Treći" napadač" (odnosno više krilo) će nam vjv prebacit 20 golova u sezoni.

Nakon godina i godina da nam nominalno prva špica nije prebacila 15.

Bolesno :clap:
  • NKDZ86
    8k
    u naslov teme stavit Monsef Allahu Bakrar jer stalno zabija haha
  • Mozart4
    273
    Nevjerojatno kako ovaj dečko svaku utakmicu nešto donese, evo danas izboren penal. Samo jako Mounsefe!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.