• vjeko1701
    17.7k
    Da, samo koliko bi se kladio da bi kod njih Rožman preživio duže od jedne polusezone?

A Lukša Glasni, to pričam otpočetka, mislim da nema s njim neog pomaka. Sve je to samo pokušaj održavanja pozicije vikom i floskulama. Jbg, zna čovjek kaj "doli" najduže izdrži.
  • marcio amoroso
    44.9k
    Ja ne znam koga mogu prodati i za koliko. Realno je da mogu uzeti 6, 7 milijuna za Vuškovića i Čolinu, a i to je nategnuto. Onim boljima ističu ugovori. Ove tarabe tipa
    Todorović, Dimitrov itd ionako neće nitko.
    Stvarno im slijedi ružno razdoblje, još puno ružnije nego sada.
  • deda
    40k
    Problem kod prodaje je što bi tržište moglo biti jadno u ovom prijelaznom roku što smo već spominjali na nekoliko tema. Misli da se mogu lupa nogom u guzicu ako netko za Vuškovića ponudi više od 5 milja.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Vuškovićamarcio amoroso

Tovare samo vdim rezultat i tjt, al se u medijima priča o Vuškoviću, jel može netko reć nešto "više" o njemu, kakav je igrač, pozicija, i bil imao šanse kod nas?
  • deda
    40k
    Stoper, igra u paru s Gvardiolom u u-21 repki. Kapacitet je. Definitino.
  • vjeko1701
    17.7k
    Pa uspređuje ga se s Gvardiolom pošto su oba stoperi i sve ali ja ne vidim baš niti 5mil na njegov račun, Realno igra samo HNL i hr kup, solidan je, odličan za svoje godine ali ne može stati u istu rečenicu s Joškom niti je igrao utakmice približno slične razine. Dodatno u ovom dosta gubitničkom mentalitetu u momčadi se lako uklapa u sivilo. Kod nas bi možda i postao neka klasa.
  • Carrasco
    6.3k
    Ništa posebno, da ne igra u Hajduku nitko ga ne bi ni spomenuo.
  • LovroZG
    1.3k
    Dobar je Vušković, defenzivno nije još najbolji, al po tehnici i izlascima prema naprijed (u Tudorovih 352) parira Gvardiolu.
  • The Undertaker
    8.6k
    Vušković je dobar stoper. Ima poput Gvardiola dobru dugu loptu, precizan udarac i sposoban je loptu iznijeti bez nabijanja. Mane su mu brzina i loše procjene situacija. U olakotne okolnosti mu ide što je njihova kompletna obrana rasulo i to je smrt za mladog igrača. Da igra u Dinamu, vrijedio bi barem 10 mil. Ovako, teško da će ga prodati i za pola od toga, a nemaju koga drugog (možda Čolinu).
  • mniokl
    289
    Njima je jedini spas isprofilirat nekog mladog talenta na proljece,jer od ovog kadra nemaju koga prodati a pare im trebaju.Morat ce sad nekog prodati jer su u ogromnom minusu u 2020.Neke procjene su i do 70 milijuna kuna,optimisticni kazu 20,ali kako god proracun im je velik i nece ga lako biti smanjiti a novca nema.
  • mniokl
    289
    A price da se trazi trener kapitalac su smijesne,pa ko ce ti doci u takvu situaciju.Niti jedan vrhunski trener nece ni blizu poljuda.Nebi ni Bijelica dosao u Osijek da je u stanju kakvom je bio prije 5 godina.
  • Bosna86
    12.3k
    Spor je kao smrt, cesto ispada na smijesne nacine i sigurno mu ne pomaze igra u ekipi kao sto je Hajduk... Na njegovu cijenu ce utjecati i igra Hajduka, jednako kao i besparica... 3 milje ako dobiju udarati ce se nogom u guzicu
  • mniokl
    289
    Oni uvjek izvuku neki transfer koji ih spasi,nekog mladog za koga dobiju puno novca pa se spase.Sada ne vidim to na vidiku,a i nikad nisu bili losiji.Nisam siguran da im je 3 milijuna dovoljno za normalno funkcioniranje kluba.
  • Bosna86
    12.3k
    Po mojim predikcijama ce zavrsiti godinu sa minus 50 milja... Pokriti ce oni to, nije to u nogometu toliko velika lova... Problem je samo sto ce zbog toga njima ovakve sezone biti standard
  • deda
    40k
    Lukša je već 50 dana na dužnosti i samo reže, miče, smjenjuje, ukida, zabranjuje. U isto to vrijeme nije pronašao SD ni trenera. Vremena je sve manje, pripreme počinju za 14 dana, a prvenstvo za mjesec dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet