• mlinchica
    5.5k
    :love:
    Ne idi od nas, okolo svuda je tama.
  • fakin
    3.6k
    Evo jedan zanimljiv podatak

Prosjek primljenih golova je sličan, Filipović je na 1,07 (15 u 14 utakmica), Nevistić na 1,11 (20 u 18), a Livaković na 1,20 (12 u 10).
  • Droljo
    26.8k
    Jel to fun fact ili fakin fact?
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Dali neko zna sigurno jel Livi stvarno ozljeđen pa ne brani ili ima možda istine da ide dalje kako su pisali novinari pa se evt čuva za svjetsko. Uvijek sam da brani najbolji a i jednostavno volim vidjeti Livija na golu. Moj ljubimac uvijek
  • Big Daddy
    1.7k
    Branit ce protiv Rijeke.
  • mokoxax468
    1.6k
    Ovo mi nema logike. Livi se zubima i noktima borio da dođe u Dinamo da brani i bude u formi za svjetsko prvenstvo. Čuvat je se mogao u Gironi
  • Paggini
    79.8k
    Samo da podijelim jednu crticu o Liviju i ovom gradu.

S obzirom da živim pored njega, zgrada do zgrade, često ga vidim na kvartu kad šeće sa ženom i djecom. I nitijednom, ali NITIJEDNOM ga nisam vidio u pokretu, čovjek svaki put kad izađe, zahaltaju ga nakon valjda dva metra. Viđao sam ga kako priča i smije se s navijačima, kako djeca čekaju u redu da se slikaju s njim, kako mu dedeki vjerojatno objašnjavaju da je ovo sve za kurac i da ništa ne valjamo, jučer ga vidim u priči sa tri bakice, sav nasmijan.

Pa Livi moj, koji grad će te ovoliko voljeti i poštovati, ostani tu gdje te vole i gdje će ti djeca odrastati sretna i nasmijana, svugdje drugdje je tama!!!
  • javolimtebejako
    4.6k
    koji grad će te ovoliko voljeti i poštovatiPaggini

uz to, covjek zivi pored MODERATORA ZONE DINAMO!! ko to more platit dragi moj Livi
  • mlinchica
    5.5k
    Ima puno crtica o Liviju i ljudima u ovom gradu.
    Ekipu s kojom je u kvartu igrao kada je stigao u Zg, kao klinac, posjećivao je godinama. Nakon kaj je izašao na najveće pozornice i dalje im je slao kopačke, tenisice, raznu opremu, ulaznice za tekme.

Od kad se vratio, klinci na zapadu vrište njegovo ime.
    I oni maleni skroz.
    Vidjela sam jednog kojeg je tata jedva odvojio od ograde. Mali je iz petnih žila na kraju tekme zvao Livija, neprestano, zalijepljen na ogradu.

Čovjek je proplakao cijeli oproštajni klupski intervju.
    Livi je čista emocija, predobra duša i iskreno voli naš grad i ljude u njemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.