• emilperska
    16.7k
    Kakvi klošari..

Gadi mi se Gorica bolesno. Skidaju gace od 2019. na Poljudu, nama s nozevima izlaze..
  • Crni86
    22.1k
    Kolko drkanja na livajine poteze od strane medija… za golove koje smo mi zabijali i bili su duplo efikasniji niti 10% tog drkanja nije bilo
  • Eduardo
    29.6k
    Gadi mi se Gorica bolesno. Skidaju gace od 2019. na Poljudu, nama s nozevima izlaze..emilperska

Nemojte opet s ovom temom, molim vas.
  • DrRatoljub
    944
    Gorica skida gaće kao i mi na Allianz areni.
    Ili to ili su samo loši.
  • KtcGoat
    5.9k
    Ako im i pustaju, logicnije bi bilo da su im pustili proslu u Gorici, a ne ovo. Koga boli kurac sad
  • Zg123
    3.6k
    Jel se to plivaja krenuo boriti za novi ugovor pa je odjednom proigrao?
  • ZG plavi 01
    343
    nije da su ih dobili prije 2 mjeseca, ali okej. I to u trenutku dok su ovi bili nama na -1.
  • rakurs
    3k
    Hajduk je u dobroj formi, ali jedino i isključivo zato kaj se ne bore ni za što. To je jasno svima, pa ja vjerujem i njima, jedino ne nekima ovdje na forumu. To kaj smo mi 10 koplja iznad svih u ligi ne znači da Hajduk TRENUTNO nije bolji od sedam ostalih ekipa (ne računam Rijeku) i da ih u ovakvoj situaciji mogu pobijedit bez većih problema. Jedino ovdje iz vikenda u vikend bude iščuđavanje kak oni opet pobjeđuju i konstantno se kreiraju te priče o nekom puštanju. Pa jebote, ta Gorica ih je pobijedila ove sezone u situaciji di su nam bodovno bili puno bliže, gdje je tu logika?

Da, i ja ih ne volim, ni jedne ni druge, al prestanite iz sezone u sezonu srat da im se skidaju gaće kad to jednostavno nije istina.
  • ElDorado
    11.5k
    Tovari su savladali školu bacanja i simuliranja ko iz top liste nadrealista.
    Ali mora se priznati da su defenzivno napredovali
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Prvaci nebitnih tekmi vidim nastavljaju gaziti. Da se nama u idućih kolo dva desi pad i oni dođu na -3 recimo, opet bi im se desio chokerski sindrom kojeg je Milović davno uočio. Takvi su.

Ako onaj lanjski Dinamo, a i Rijeku koja nije spektakl, nisu iskoristili da osvoje, neće nikad.
  • prefontaine
    9.5k
    da smo prošli Villareal da bi imali šansu za osvojit jer su ostali još očajni Arsenal i također ispodprosječan unitedSibirski plavac

Ovo je meni čak i razina iznad tovarskog "da je Garcia od početka prvenstva drža Boga Livaju mi bi sad bili isprid Dinama".

Ljudi, skulirajte se malo.
  • Noel
    21.7k
    10ak minuta utakmice sam pogledao i ne mogu se odlučit koja ekipa igra lošiji nogomet. Odustao sam kad sam vidio da se Livaja spustio kod Silića da preuzme loptu i pokrene napad.
  • dzg717
    1.3k
    Uzas od utakmcie, pocetak nas sve prevario. Po meni, utakmica jos otvorena..
  • Jurki
    25.8k
    Ne znam kaj se ljudi zamarate s njima u ovakvoj situaciji.
    Ko ih jebe.
    I bas bi htel da Letvaja potpise novi ugovor.
    Svake godine sve manje mocan, a ista mutava glupa glavurda koja misli da je neki kurac faktor i uteg za praznu blagajnu tifusara.
    A idealan za razjebati situaciju u ekipi.
  • emilperska
    16.7k

Nemrem se ni subjektivno ni objektivno otet dojmu da Gorica na Maksimir izlazi kao Atletico Madrid, a na Poljud kao Getafe. Npr nas su dobili i izgubili u 2. tekmi 4:2 u stvarno otvorenoj utakmici.

Zadnje nerijeseno su imali 2021. a pobjedu 2020. sto se Poljuda tiče.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.