• blueslavonija
    233
    ja sam bio nezadovoljan medijskim tretmanom WRC u Hrvatskoj zadnji put ali ovaj put su ga još zakucali niže. ono, kao da se održava utrka romobila šireg regiona iz neke zajebancije .
    mi smo domaćini najjačeg natjecanja i najjačih vozača, iza F1, koje prati pola svijeta. ako išta mrzim to je uspoređivanje s balkanom ali da je kojim slučajem srbija domaćin budite sigurni da bi aca vučić sjedio u nekoj pili na startu ili mahao zastavom na cilju. znači grozna promocija i bolikurčina. bit ću u čudu ako se likovi vrate kod nas iduće godine. brzim preletom tzv mainstream portala sve je jasno. jedino što može izaći na naslovnicu je ako se netko zabije u drvo ili sleti u provaliju.
  • Droljo
    26.8k
    mahao zastavom na ciljublueslavonija

Kod nas su stavili hajdukovu zastavu na start :grimace:
  • blueslavonija
    233
    tovari iz senja si našli mjesto za bitnost.
  • KtcGoat
    3.9k
    ja sam bio nezadovoljan medijskim tretmanom WRC u Hrvatskoj zadnji put ali ovaj put su ga još zakucali niže.blueslavonija

Doslovno, kriminalna popracenost medija. Da nije bilo izlijetanja nekih vozaca i ovog francuza kojeg su doma ugostili bila bi jedva 2 clanka
  • Sibirski plavac
    8.5k

Nisam neki pratitelj WRC-a, ali slažem se. Nema puno država priliku održavati natjecanja ovakve razine.,a tretman u medijima nikakav. Bio je jučer jedan članak da je jedan vozač ja mislim izletio sa staze i hrvatska obitelj ga je ugostila na ručku. Simpatično, ali treba više članaka o samoj utrci ,a ne ovakve mini anegodte. Kod nas mediji jedino prenose kad smo domaćini nekog loptaškog sporta. Sve ostalo kao da ne postoji. F1 domaćinstvo vjerojatno nikad nećemo dobit, ali ja se nadam da bi mogli jednog dana recimo Motogp. koji je uz F1 vjerojatno najpopularniji trkački sportski dogoađaj. Mislim da bi tu popraćenost bila veća (valjda).

Kao što si rekao, Srbi bi puno bolje iskoristili promociju da se ovo dešava kod njih. Već sad imaju dosta automoto podcasta i za F1 i za Motogp, a znaju popratit i wrc kad je kod nas. Kod nas tog nema. Imamo f1 podcast na tribini, ali to je to.
  • NitkoBitan
    36.1k
    Kako je Neuville ispustio sigurnu pobjedu :yikes:
  • blueslavonija
    233
    vozi lik i dalje :) mislim da nema smisla jer do servisa cca 80 km ali ajde zabavno je.
  • blueslavonija
    233
    ipak je bitnije za hrvatsku publiku hoće li jokić bit mvp ili sastav propalog kluba iz splita za tekmu s goricom. logično .
  • jedan u nizu
    17.9k
    Kada WRC nije odrzan kod nas zadnju(ili zadnje dvije godine) bila je masa clanaka o tome, kako su svi nesposobni, od lokalnih politicara do drzavnih. Sve po zaslugama jasno.

A danas, kada je WRC opet tu, nitko nista.

Ja ne bi ni znao da je WRC da nisam vidio neke storye od nekih prijatelja.

Inace ne pratim sport, ne znam niti jednu jedinu stvar o njemu, ali kako sam internetski dosta aktivan, te informacije uvijek dodu do mene. Ali eto ove godine niti jedna.

Dosta lose.
  • Droljo
    26.8k
    Trebali ste upaliti HRT2 ovih dana pa bi vidjeli dosta toga o reliju. Uostalom zašto je bitno da se kod nas promovira? Bitna je slika prema svijetu i ljepote naše zemlje valjda...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.