• fakin
    3.5k
    Onda gledas njega zlatnim ocima. Galesic je idealan kakav je ove sezone, treci stoper, upada ako se netko od prva dva ozljedi ili u slabijim tekmama. Radeljic u Dinamu eventualno kao 4. stoper, iako bi na toj poziciji radije vidio nekog juniora.

Ako ce galesic biti stoper umjesto Domingueza, a radeljic umjesto Galesica onda je to definitivno losije od ovog kaj sad imamo.

Ali daleko je jos prijelazni rok.
  • Doktor Kunić
    6.4k
    Ove godine, u ovom prijelaznom roku imamo i nova pojačanja u šizofreniji na ovoj temi
    A tek je početak 4og mjeseca..
  • rokikaciga
    13k
    Onda gledas njega zlatnim ocima.fakin

Ti hoces rec da Radeljic nema (za HNL) elitne progresivne brojke medu stoperima?
  • GOAT
    5.5k
    Kako smo brzo zaboravili onu "Dinamo nece imati koga prodati" hahaha

Opustite se dečki and let Zvone cook
  • fakin
    3.5k
    sve se plavi od elitnosti "progresivnih dodavanja" u hnlu
  • Sibirski plavac
    8.5k
    Baš me zanima tko će ovog ljeta doći bez prevelike medijske pompe kao recimo Villar lani. On je ja mislim jedini za kojeg se niš nije spominjalo, osim kada je došao naravno.
  • Crni86
    20.9k
    let Zvone cookGOAT

Ovo. Tko god dode. Nakon prosla dva roka moramo imat povjerenja jer sportski sektor na celu s Bobanom je pokazao da itekako zanju sta rade.

Ako odluce da je Radeljic ili netko drugi taj ja cu im vjerovat makar sam nemam neko misljenje o tom igracu jer ipak su oni strucnjaci za razliku od nas lajbeka.
  • Laugreano
    5.5k
    Meni je Radeljic odličan igrač. Dal ga zelim umjesto McKenne, naravno da ne.
    Prosle sezone
    [img]http://afd8759b06fa691cece6fb20884307c93078c5b7cb3c8c96edfaf31b.png
  • marcio amoroso
    50.1k
    Radeljić se jako jako podcjenjuje. Nije Maldini, ali je sigurno igrač koji nam može pomoći. Sprda ga se kao da je trećeligaški igrač jbt. Zvone i ekipa iz sportskog sektora su na ljeto i zimu imali itekako odlične odluke i ja tim ljudima vjerujem 100 puta više nego ekipi sa foruma.
  • Sibirski plavac
    8.5k
    Sad kad Zvone doda gas i za džabe dofura Dioga Leitea . :cool:
  • rioda
    15.3k
    Baš me zanima tko će ovog ljeta doći bez prevelike medijske pompe kao recimo Villar lani. On je ja mislim jedini za kojeg se niš nije spominjalo, osim kada je došao naravno.Sibirski plavac

I Bennacer
  • rokikaciga
    13k
    @fakin nemoj se ljutit ali za osobu koja tvrdi da toliko puno utakmica pogledala u životu razumiješ se u nogomet kao Marica u krivi k.

Ove sezone je Rijeka u teškom kurcu kaj se tiče domaćeg prvenstva i normalno da je svim igračima statistika malo dole. Jer da nije onda bi bila u vrhu i borili se sa tovarima za drugo mjesto, jel da?

Kao što je Laugreano stavio gore graf vidi se da je prošle godine što bi inače trebala biti normalna sezona za Rijeku (a mi na 75+ bodova) imao je elitne brojke u progresivnim dodavanjima gdje su samo dva igrača od 39 imala veći broj progresivnih dodavanja od njega.

On svake sezone ima konzistentnih cca 75% (+- 2-3%) točnih progresivnih dodavanja. Znači ne od stopera do stopera već progresivnih, okomitih dodavanja. A progresivno dodavanje je službeno na WyScout stranici karakterizirano kao "A forward pass that attempts to advance a team significantly closer to the opponent’s goal."

PugSAxF.png

A da glumim totalnog "devils advocate" reći ću da su on i Sergi u progresivnim dodavanjim u "pet deka" što pokazuje i statistika od ove sezone gdje je malo pao. I to u ekipi koja je cijelu polusezonu bila za kurac.

GiqrHBh.png

Ti si za igrača koji je al-pari sa Sergijem rekao da je drvo i da je dobar samo za bunkericu.

A evo i scatter plot za 23-24 sezonu jer je zabavno vidjet da nije tak daleko od Maxa.

AgxiWYM.png

Imaš birtijaški način razmišljanja o nogometu i ova tvoja procjena o Radeljiću je skroz promašena.
  • Nolifer
    14.5k

Misliš?

:lol:

Prihvatio sam sprdnju, uzvratio sam sprdnjom, a i sprdam ih ne brini....

:lol:

Tak da nisam absolutne šokeran, ne brini
  • fakin
    3.5k
    Ne trebaju mi tockice na grafovima, znam sto vidim svojim ocima. Svatko tko je pogledao desetak utakmica ove sezone rijeke vidi kakav je stoper radeljic. Nije moderni tehnicar stoper, nego nabijacina ili u aut ili dijagonala pa gdje zavrsi zavrsi lopta. Plus sto je puno sporiji od galesica i McKenna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.