• Kumerle
    2.7k
    Screenshot-20260410-121907-Chrome.jpg

Požurite
  • rokikaciga
    13k
    Ima hudica. Ubija hudica dizajnom
  • Mihael2305
    1.9k
    Screenshot-20260410-125916-Chrome.jpg
    Screenshot-20260410-125919-Chrome.jpg

Bomba :fire:
  • fakin
    3.5k
    Par prijedloga za shop. Krigle za pivu, čaše za vino, šalice za kavu, plišane igračke, kasica prasica, modernije sunčane naočale, natikače, okvir za registarske oznake, razne naljepnice, pepeljare...
  • dumitrumitu
    1.7k
    Kad već predlažemo, nije mi jasno zašto nema maskica za popularnije modele mobitela.
  • Alack Sinner
    29
    Prvo, marketing radi stvarno dobar posao u zadnjih godinu- dvije, iako kakav je bio prije i nije bilo teško da bude bolje.

Moj prijedlog: album za sličice, kvalitetniji, s naglaskom na povijest kluba.

Također, čaše za pivu.
  • FrodoJePurger
    599
    apsolutno, mislim da bi to došlo i isti tren ošlo :lol:

Treba krenuti od ove godine sa svim ovogod8šnjih modelima:

Samsung S26 (sve vrste) i A36 i A56
    Apple iphone 17 (sve vrste)

I onda samo nastaviti svake godine sa novim modelima i dodati neke druge proizvođače ako je potražnja veća
  • serbus
    6k
    Meni je previše detalja po artiklima za nositi ali to sam samo ja.

Volim minimalizam tipa košulja sa malim d od futsal dinama ili udruga ona sa gumenim purgeri je nešto kako bi volio da artikli izgledaju. Svima sve jasno a nisam vidljiv sa Sljemena.
  • Fantom
    1.1k
    Moj prijedlog: album za sličice, kvalitetniji, s naglaskom na povijest kluba.

Također, čaše za pivu.
    Alack Sinner

Nesto dolazi prije, nesto kasnije :cheer:
  • Fantom
    1.1k
    Meni je previše detalja po artiklima za nositi ali to sam samo ja.serbus

Radi se i na takvim stvarima.
  • Zoran
    564

Ja isto prakticiram takve proizvode. Da se diskretno vidi tko si i za koga si, a ne da prek cijelih leđa ili prsa piše velikim slovima. Također takvu obleku mogu svaki dan furat i na posel, ja sretan i ponosan, a babe s kojim delam nemaju pojma kakva je to majca/jakna/vesta.
  • indijanac
    44

Super.

I neka bude kvalitetan materijal.
    Nije problem platiti i malo skuplje.
  • Praskaton
    5.8k

Slažem se.Osobno mi je seljački kad je neki natpis ili slika preko cijelih leđa.
    Naprijed je ok dok god ne prelazi veci dio majice/dukse.
    Baš fali tih minimalističkih stvari.Nešto što mozes nositi svaki dan.
  • Droljo
    26.7k
    Ovak nešto :snicker:
    BMcts0N.md.png
  • Rile
    140
    Bok ljudi, zna netko kako zamijeniti bodove iz aplikacije za hoodicu i može li se birati ili ide neka po defaultu?

Bio sam u shopu u Ilici i vele cure da se "za vece stvari" treba javit u klub.
    Pa eto, javljam se prvo na zonu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.