• fakin
    3.5k
    Znaci tovari u subotu vjerojatno 17:15 ce biti termin
  • ZG plavi 01
    67
    bilo bi dobro da se termini malo ranije znaju da se covjek moze organizirati, pogotovo mi koji radimo smjenski
  • NB86
    17.5k
    Hajduk bi trebao biti u subotu, 9.5., a Slaven u nedjelju, 17.5.
    Sljedeći tjedan bi trebali izaći potvrđeni termini.
    Papastrumf

Citat temu, sve vec najavljeno
  • fakin
    3.5k
    slažem se.

jedino što ti mogu sigurno reći po iskustvu da će tekma biti po danu jer svi derbiji u zadnje vrijeme radi sigurnosti su po danu. znači da će početak tekme biti 99% između 15 i 18 sati. i bit će subota zbog finala kupa
  • ZG plavi 01
    67
    to je sve procjena, nije sluzbeno
  • NB86
    17.5k
    Pa govori ti covjek iz kluba da bi hns sluzbeno trebo potvrdit sljedeci tjedan, tad ce te sve znat
  • Liks90
    4.6k
    Paketi

SD 502, ZD 140, ZG 90

Vukovar

Gostujuća 267, ostale tribine 737, ukupno 1004
  • tp1997
    2.6k
    Pretpostavljam da je tako, ali samo da provjerim pa da netko potvrdi, bit će u prodaji i pojedinačne ulaznice za preostale tri utakmice?

Osobno namjeravam na sve tri ako me obveze ne spriječe, no npr. moja djevojka nije u Hrvatskoj kada igramo s tovarima pa joj se paket ne isplati
  • deda
    44.8k
    Naravno da će bit pojedinačnih karata ljudi. Jasno, ukoliko se ne prodaju kroz pakete do tad što je ravno padu meteorita na istočnu tribinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.