• Peškaman
    9k
    p.s. nitko više i ne pita di je mikić. a sad ja pitam jel igra bar za juniore?Ludovic IX

Pretpostavljam da je za njega rezervirana pozicija u Dinamo II, pogotovo ako Dominguez ostane na ljeto,imat' ćemo Galešića/Valinčića,teško može do ikakvih minuta.

Više me zanima što ćemo s Tabinasom, treći bek u prvoj ekipi/rotacija u B ekipi ili pak promjena pozicije.
  • Kikinho
    6
    Htio bih pohvaliti ideju Dinama za kupnju karte u paketu za Rijeku, Varaždin i Hajduk. Inače ne idem na tekme( svaku gledam), jer je zapad malo skup, a nisam vjerni navijač da idem na sjever( istok moje mjesto), ali definitivno uzimam ovaj paket na zapadu veoma se isplati kao i za sve ostale tribine.( nije bitno što su te tekme išlo bi se i da nisu)
  • Droljo
    26.8k

Dobrodošli gospon kikinho. :wink:
  • bazooka93
    201
    nastavi li Dalic ovako mogli bi Vidovic i Galesic zavrsiti kod Barbareza
  • Archangel
    51
    niti jedan od njih dvoje nije za repku trenutno. Ako zele igrati za BiH to je njihov izbor
  • Jurki
    24.4k
    trenutno nisu za repku, ali nije bas da imamo luksuz rasipati kvalitetne igrace i talente kao biserje pred svinje.
  • Navijač Dinama
    12k
    Po meni je ispod ""medijskog" i navijačkog(naš puk) radara odnos prema Galešiću, koji je realno na istom igračkom nivou, ako ne i većem gledajući formu i nogomet koji pruža kao i Valinčić kad ga se na sva zvona "guralo" u reprezentaciju, međutim bez tog nekog hypea i znatnog zapažanja. Iako ne znam prije kog bi takav Valinčić i sada Galešić uletili, kad su ruku na srce Smolčić i pogotovo Stanišić bolji igrači.

Goda također jako dobar, zaboravilo se da je do svađe sa onim glupanom Miškovićem kad je krenulo kucanjenna klupu i šikaniranje, bio prvotimac one jake Rijeke(po meni ona Jakirović-Sopić Rijeka je bez obzira na drugo mjesto te sezone, dosta bolja nego ova lanjska šampionska Đaletova).
    Lijevi bekovi u reprezentaciji su ti Gvardiol koji uopće nije isti igrač tu u Hrvatskoj i u sustavu Pepa Guardiole, plus vraće se od ozljede, Sosa za kojeg ne zna valjda nitko di je šta je, Juranović taraba, doslovno nemaš lijevog beka, a onaj Haški zločin sa Perisicem na LB-LWB je nadam se gotova priča.

Edit... DDB davno otpjevana priča, da jedan Matanović ide prije, a Stojković koji je ove sezone gledajući formu i igru, bolji igrač nego raspali Vlašić i pogotovo Majer.
  • Crusades
    23.3k
    Screenshot-20260409-142820-Instagram.jpg

:heart: :clap:
  • Noel
    20.7k

Ovo me baci u euforiju više nego bilo koja pobjeda i gol.
  • Ludovic IX
    11k
    ako igrač igra na euru za u21, nema više promjenje po AI-u.. Vidović je igrao kao i Galešić

Official Tournament Constraint: The player must not have played in a "final stage" of an official tournament (like the UEFA European Under-21 Championship or U20 World Cup) if it acts as a "Big" tournament, though typically this applies to senior level
  • rokikaciga
    13.1k
    pravi primjer dinamovstine :heart:

A sportski nam je fokusiran kao da je 31.8 a Zvone mu je javio da ce sjest u auto i ide u Istanbul

cLXLXRY.jpeg
  • fakin
    3.6k
    Odličan potez posjet pučkoj, neka vide kako žive najsiromašniji dio društva
  • rokikaciga
    13.1k
    pa bili su na Svetom Duhu a ne na Poljudu.
  • prefontaine
    8.2k
    Predivna akcija i gesta kluba. Svaka čast dečki, svaka čast Dinamo
    img-1-1775767414764.jpg
    img-2-1775767429074.jpg
    img-3-1775767442353.jpg
  • masacusec
    7.6k
    Zvoni Bobanu svaka čast na strpljenju i donošenju neishitrenih odluka. Svima je dokazao i pokazao da onaj pomalo već dosadni izraz „proces“ uistinu jest proces koji ima svoju dinamiku koja na koncu daju pozitivne rezultate. Upravo takva promjena sportske politike kluba odnosno odstranjivanje impulzivnih reakcija dovela je do ovoga što imamo danas, a to je ona dominacija na koju je Dinamov zahtjevni puk navikao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet