• keppi
    556
    Možemo se do prijelaznog roka zabavljati s procjenama tko je na prodaju, a na kraju će tržište reći svoje.
    Do jučer recimo najizgledniji za prodaju Valinčić, pa i Hoxha su pali u drugi plan.
    Nasuprot tome neki unaprijed otpisani kao Vidović ili na momente upitni, kao Beljo li čak Bakrar izbili su u prvi plan.
    Nadam se samo da će svi najvažniji ostati do konca europskih kvalifikacija ili da ćemo se još malo i ojačati.
    Tek kada kvalifikacije završe moći će se realno sagledati situacija u svezi eventualnih prodaja, ali i mogućih dolazaka.
  • ElDorado
    10.6k
    Nije mi jasna situacija sa Bennacerom. Protiv Osijeka je bio u zapisniku, ali ne i na klupi. Poslije se pojavio na slavlju ispod sjevera. Jučer nije bio niti u zapisniku. Da li to znači da je pao neki dogovor da tu do kraja samo trenira bez igranja i moguće ozljede? Mislim nagađam ali stvarno je čudno.
  • marcio amoroso
    50.1k
    Dolasci će ovisiti o odlascima i to je normalno. Jedini mus je Livaković.

Po meni se malo previše drvi po krilima. Dinamova krila valjda nikada nisu imala ovakve brojke. Mi se varamo ako mislimo da možemo dovesti puno bolje igrače od ovih koje imamo.

Vidović-Hoxha lijevo i Bakrar-Lisica desno su apsolutno korektne opcije.

Ja bih volio dovesti još jednog motoričnijeg veznog i to je to.

Edit: idealno bi bilo ući u ligu prvaka, prodati Soldu i Varelu i za taj novac platiti Livija i dovesti tog dodatnog veznog igrača.
  • Kikinho
    4

Ovakve brojke krila su dobrim dijelom i zbog načina igre dinama. Inače bih volio pravo desno krilo s lijevom nogom jer to daje novu dimenziju igre koju nažalost Bakrar i Lisica ne mogu dati(no hate inače sam veliki Bakrarov fan i mislim da nema Belje da bi on ispostavio veliku količinu golova kao 9ka)

Inače što mislite Hrvoje Smolčić kao pojačenje na poziciji lijevog stopera iza Mckenne znam da nije pametno gomilati igrače, a ne znamo u kakvom će stanju biti Torrente, a Zebića bi polusezonu u Dinamo B da dobi te tekme u nogama i onda vidjeti je li može postat ozbiljnija konkurencija.
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Iskreno ja bi ostavio domingueza, a proda Galesica ako treba neko. Ovaj je mladji i nije se razvio jos do kraja i moze postic veliku cijenu nakon jedne dobre sezone lige prvaka. Gale to ne moze. A dalje koga bi prodao: Hoxha, Soldo, Topić, Nevistic (Villar, Mudri, Kaca.. svi igraci na posudbi samo nez jel se moze dobiti ista za njih). A doveo bi Livija pod obavezno ili nekog drugog golmana, veznog i lijevo krilo. Sva 3 da su pojacanja a ne prinove i mislim da smo spremni za slj sezonu
  • Crni86
    20.9k
    Iskreno ja bi ostavio domingueza, a proda Galesica ako treba neko.Fatos Beqiraj

Sve je to super, samo za domingueza dobis 15 miljki, a za galesica 5. Kak onda pokrit ovu rupu od 10 osim sa jos nekim prodajama….

Da za obojicu mozemo dobit iste pare, mislim da bi se svi slozili sa tobom. Ali to nije slucaj.
  • Noel
    20.6k
    Vidović-Hoxha lijevo i Bakrar-Lisica desno su apsolutno korektne opcije.marcio amoroso

Vidović,Hoxha,Horvat lijevo su dovoljni, ali Bakrar je realno druga špica, zbog nesretne bolesti Lisice je prekomandiran na krilo, tako da u sljedećoj sezoni se vraća u špicu kao primarnu poziciju. A uz Lisicu moramo dovest desno krilo. Po meni ovu ekipu treba ostavit, uz nadogradnju defanzivnog veznog, desnog krila i ostanak Livakovića.
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Sve je to super, samo za domingueza dobis 15 miljki, a za galesica 5.Crni86

Slazem se, ali rade pridodati jos koju manju prodaju. A ako se plasiramo u ligu prvaka ko zna oce i bit potrebno.

Vidović,Hoxha,Horvat lijevo su dovoljniNoel

Bojim se za nesto ozbiljnije nisu dovoljni, jesu ako Vidovic moze nastavit igrat ovako.
    A Bakrar pored Belje ne moze u spicu u prvi 11, a predobar je da sjedi na klupi tako da mislim da je on i dogodine desno krilo
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Malo sad razmisljam, Dominguez ima 21 godinu. Realno gdje god da ode, teško da će igrati u prvih 11 te je za njega vjerojatno najbolja opcija da ostane još jednu sezonu u Dinamu kao prvotimac te igra Europu. Vjerujem da je i moguća opcija kupnje,ali da ostane čitavu iduću sezonu kod nas na posudbi što bi ja osobno napravio da sam neki strani klub koji u njemu vidi ogroman potencijal. Mene više brine McKenna - on je na vrhuncu karijere po godinama za stopera, škotski reprezentativac, ogromno iskustvo koje uključuje lige petica,a ne dođe prevelik novac. Mišljenja sam da će najviše upita ovo ljeto biti za njega.

Što se tiče dolazaka,Livaković pod mus. 6ica također,ali ako će se uzimati neka kvazi 6ica koja će krpati tu poziciju,bolje ostaviti Soldu za rotaciju. Krila meni osobno nisu uopće problematična ukoliko Hoxha ostaje.
    Lijevo - Vidović, Hoxha
    Desno - Bakrar,Lisica, Topić
    Napad - Beljo, Bakrar , Topić

S posudbi nam će se vjerojatno vratiti hrpa igrača - vjerujem da za neke od njih ima mjesta u Dinamovoj rotaciji,ali nekih se možemo i riješiti i utržiti nešto. Nadajmo se da će netko i iz Dinama 2 bljesnuti tokom sezone.
  • Crni86
    20.9k
    Slazem se, ali rade pridodati jos koju manju prodaju. A ako se plasiramo u ligu prvaka ko zna oce i bit potrebno.Fatos Beqiraj

Razlika od 10 milijuna eura nije bas neka manja prodaja nego jos 2 galesica. Trenutacno su njih dva tu negdje. Sergi ima naravno puno veci plafon.

Uz to svaku prodaju opet moras zamijenit zbog sirine kadra.
  • Kikinho
    4
    Screenshot-20260409-141115-Samsung-Internet.jpg

Po meni bi ovo trebala biti okosnica ekipe, a bez svih ostalih se može s time da se dovedu zamjene.
  • Borovljanin
    569

Treba temu otvoriti: Roster za sezonu 2026/27

Mogući odlasci, gdje je potrebno popunjavanje itd itd
  • Zagi
    17k
    Uvjeren sam da odlaze Bakrar,Hoxha i Varela.
    Neku lovu treba namaknuti. Bakrara bih zadrzao ali ne na krilu, a prvi napadač nebu bio.

Lisica i Vidović su startna krila.

Onaj mali iz Barce vjerojatno dolazi kao backup desnog krila. Zadnja ozljeda mu je vjerojatno trajno zatvorila vrata Barcelone, a mali fakat zna igrati. Tu ćemo se vjerojatno kockati sa zdravstvenim kartonom.
    Lijevo će trebati nekog izmisliti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.