• criticus
    7.1k
    Na posljednjem "neutralnom" finalu kupa u Rijeci na Rujevici Sibenik i Hajduk su dobili po 30,5% kapaciteta stadiona. Kad bi se taj postotak prelio na Pampas Dinamo i Rijeka bi dobili oko 4000 ulaznica. Treba nadodati da su prije 3 godine cijene ulaznica na Rujevici bile 20 i 25 eura, znaci sada treba ocekivati 30+, pogotovo jer se radi o Pampasu.NitkoBitan

Budući da HNL nije mjerilo, valjda je onda HNK još manje. Stoga ne očekujem da će HNS tražiti išta i podijelit će sve klubovima. A karta vjerojatno simboličnih 5 eura ili daj šta daš na ulazu. Lp
  • Paggini
    79.5k
    Jedna zanimljiva stvar o kojoj sam jučer razmišljao tijekom tekme - ova ekipa ima hrpu igrača koje bih stavio na dres, što mi je valjda najveća čast koju mogu nekome iz Dinama dati kao navijač.

Livaković, Dominguez, McKenna, Galešić, Goda, Zajc, Mišić, Stojković, Bakrar, Vidović, Beljo, a da se ne zaboravi i KTC koji svakako za zadnju sezonu mora dobit jedan dres, a tu su granično i Valinčić i MPV i Hoxha na temelju antologijskih čupanja iz govana koje je ove sezone izvukao kad smo grcali u HNLu.

Jako karakterna ekipa, srčana, imaju šmeka, imaju "dušu" štono bi se reklo.
  • Droljo
    26.6k
    Jako karakterna ekipa, srčana, imaju šmeka, imaju "dušu" štono bi se reklo.Paggini

Zajebana Banda
  • Jurki
    24.3k
    ako ovak nastavimo, mislim da ce ljudi brzo preboljeti onu Bjelicinu ekipu.

Novi klinci gaze.
  • Peškaman
    8.9k
    Izrazito mi je drago zbog Vidovića,Galešića i Stojkovića jer su bili na granici da padnu u zaborav i da se proglase promašajima.
  • Ludovic IX
    11k
    meni je galešić najveće iznenadjenje.. neznam jel mu desni bek bolje paše jer ima desnog stopera pred sebe pa se lakše opusti ali stavrno je dobar. nije to top level još ali sad igra bolej od potencijalnog reprezentativca Valinčića..

p.s. nitko više i ne pita di je mikić. a sad ja pitam jel igra bar za juniore?
  • Marktwain
    1.4k
    Galešić više nije preplaćen?:lol:
  • rakurs
    2.8k
    Po meni jedini pogođeni transfer Marka Marića. Jbg, dečko je u top 5 najplaćenijih igrača Dinama, uvijek će ga se gledati iz tog kuta. Plus, ima 25 godina i teško da ćemo na njemu puno zaraditi.

Ali ovo što on igra od onog Slaven Belupa u prosincu je ozbiljno, baš ozbiljno.
  • Marktwain
    1.4k
    Ne mislim nekog prozivati, svi mi imamo izjave s kojima se kasnije pokaže da smo pričali gluposti. :grin:
  • rokikaciga
    12.9k
    s. nitko više i ne pita di je mikić. a sad ja pitam jel igra bar za juniore?Ludovic IX

Igra u prvih 11. Cak je i kapetan
  • Mr Anderson
    18.6k
    Juniori su jučer igrali kup protiv Istre.
  • Ludovic IX
    11k
    dva finala kupa zasad.. još dva polufinala
  • Mr Anderson
    18.6k
    dva finala kupa zasad.. još dva polufinalaLudovic IX

Da, kadeti s Rudešom za finale, a pioniri sa Zadrom. Mogli bi imati finala u svim kategorijama.
  • Crusades
    23.2k
    Dinamo:

-proljeće 23/24: 36 zabijenih golova
    - proljeće 24/25: 37 zabijenih golova
    - proljeće 25/26 37 zabijenih golova (8 kola do kraja)
  • NVKOD
    11.3k
    Admin društvenih mreža kad vidi koliko golova zabijamo, a mora objaviti vizual svakog strijelca:

admini.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube