• Zagi
    17k
    Sad će ti doć Zagi i napisat “Mikić umjesto Morisa!”mlinchica
    Hahaha. Nisi u krivu, nimalo.
    Taj status Mikićevog ugovora je upitan, s druge strane tko ima viši potencijal uopće nije.
  • Crni86
    20.9k
    Ma kakva klupa, treba ga izdozirat. Ponekad guranje ima kontraefekt, dat mu malo odmora da dode k sebi fizicki i psihicki i vale bu opet stari.

On je isto mladic i variranje forme je sasvim normalno. Pogotovo u prvoj sezoni prelaska iz istre koja je ipak nekoliko razina ispad dinama.
  • rioda
    15.3k
    Prvi dio sezone je najčešće igrao u paru s Lisicom, što je već uigrana kombinacija iz Istre. Možda je i to dio razloga.
  • Droljo
    26.7k
    Nekak ko da je izgubio silinu, moć. Fizički mora narasti jer, po meni, bez toga je nigdje.
  • Zagi
    17k
    Prvi dio sezone je najčešće igrao u paru s Lisicom, što je već uigrana kombinacija iz Istre. Možda je i to dio razloga.rioda

To sam baš htio komentirati. Koliko on dobrih partija ima bez Lisice?
  • Crni86
    20.9k
    Ovih pola sata sta je dobio danas po meni jako lose u odnosu na ono sto se ocekuje od njega.

Jos onaj glupi zuti karton. Ne kuzim cemu to pokazivanje neke nervoze dok razbijas protivnika. On umjesto da pokaze da puse za vrat Galetu, on pokazuje iz utakmice u utakmice bas suprotno.

Ceka ga dosta posla da se vrati u prvih 11.
  • DerHerrKool
    499

Možda je zato nervozan. Ne ide ga, a zna da mora bolje ako misli bit u prvoj.
  • Crni86
    20.9k
    moguce, ali mora bit svjestan da ce na taj nacin samo jos dublje tonut.

Vidjet cemo. Meni je bas zao kaj je pao u formi jer od prvog dana kad je doso bas imam ogromna ocekivanja od njega.
  • Zagi
    17k
    Pao je u formi kada je Lisica dobio mono.
    Samostalno je Valinčić dosta precijenjen igrač.

Mikić-Lisica desno i da vidiš. Završiti će sezonu sa 40 asistencija kombinirano.
  • DerHerrKool
    499
    Valjda ima netko u klubu da takve stvari prati i da se sa igračima razgovara na tu temu. Al on je od početka onako malo prgav, tak da mi je ovo danas bilo skroz on brand za njega
  • mlinchica
    5.5k
    Vale će odradit vrhunske pripreme, u paru s Lisicom i na jesen je ponovo najbolji desni bek lige.
    Mikić ga može zamijeniti u HNLu po tridesetak min, ako bude strpljiv.
    S europskim utakmicama, na jesen smo opet na šablonskim zamjenama u 60. min :cool:
  • DerHerrKool
    499
    S europskim utakmicama, na jesen smo opet na šablonskim zamjenama u 60. min :cool:mlinchica
    A mora se nekaj ostavit za kritiziranje. Kaj bi sad ti da je sve super. Taman posla
  • ZG plavi 01
    64
    al Inter je nudio 10 milijuna za njega.
  • mlinchica
    5.5k
    A mora se nekaj ostavit za kritiziranje. Kaj bi sad ti da je sve super. Taman poslaDerHerrKool

Ne budemo kritizirali šablonske izmjene sljedeće sezone.
    Bit će to normalna pojava jer ćemo ligu pomesti i s takvim izmjenama i napokon uigrati par mladih. :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet