• Zagi
    16.9k
    Znamo mi koji su uopće uvjeti posudbe? Na TM piše option to buy ali kolika je dogovorena cifra?
  • vjeko1701
    24k
    Iskreno nemam pojma al s obzirom na to koliko igra, mislim da ga oni sigurno neće otkupiti, kolka god bila cifra.
  • Zagi
    16.9k
    mislim da ga oni sigurno neće otkupiti, kolka god bila cifra.vjeko1701
    LASKu dobro ide, u borbi su za prvaka i ima smisla da ne rotiraju puno.
    Ne bih bio tak siguran, nema šanse da je tak loš. Ako je mala cifra, isplati ga se pričekati još jednu sezonu iz njihove perspektive.
  • vjeko1701
    24k
    A ok, možda ga i otkupe. Ne znam, ne bi mi bilo žao ni u jednom slučaju. Ako ga otkupe, sletit će nešto para, ako ne, možda iduću sezonu od njega dobijemo ok rotacijsku opciju.
  • Zoran
    560
    Sve mi se cini da nam se na ljeto vracaju Kacevenda, Villar i Mudrazija… bit ce guzva u veznom redu…
  • Crni86
    20.8k
    S obzirom na kacin karakter i nacin igre, ja bi ga volio vidjet cak mozda i malo povucenijeg. Mislim guralo ga se konstantno ofenzivnije (desetka, krila i sl), a ja bas mislim da bi bio brutalan kao neki box to box ili druga sestica.
  • NitkoBitan
    36k
    bit ce guzva u veznom redu…Zoran

Guzva u Dinamu 2.
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Ne vidim bas kacavendu u ozbiljnoj ulogi u Dinamu, on mi je rang Solde i tesko da ce ikad postati igraci za prvi 11 Dinama. A dolaze mladji kojima ce se davat prilike prije njih ( rados, boshkov, sunta..)
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Opa, bas lijepo vidjeti da mnogi dijele mišljenje da Kačavendi treba dati šansu da bude dio rotacije. Mislio sam da sam jedini. Definitivno mislim da nije pokazao svoj puni talent. Nema tu Dinamo šta izgubiti kao kod Solde i Topiće ove sezone,a moze itekako dobro doći u rotaciji i puno dobiti. Uglavnom + za povratak Kačavende te mu pružiti jos jednu priliku da se dokaže.
  • Zagi
    16.9k
    A dolaze mladji kojima ce se davat prilike prije njih ( rados, boshkov, sunta..)Fatos Beqiraj

Za prvu dvojicu je iduća sezona prerano. Šunta mozda.

Da je taj trojac toliko dobar , oni bi dominirali juniore. A iza Lokse su.
    Mozemo mi pricati da rezultat tamo nije primaran ali ipak...
  • rokikaciga
    12.8k
    Igraci kao Soldo su fundamentalni za ekipu koja ce ciljati na tri fronta sljedece godine. Jer Soldo moze uc i rasteretit i Misketa i Stojketa i Valincica. Ne volim kad ga se omalovazava
  • Zagi
    16.9k
    Slazem se ali trenutno Soldo igra 6icu kada uđe, dok Šunta ode naprijed.
    A da bu Radoš bio ozbiljna rotacija Mišku nagodinu , ne vjerujem nimalo.

Bennacerova pozicija u momčadi se mora nadomjestiti. Tanki smo u prvom dijelu sezone, a planiram napad na euro kantu tak da će nam cijelu sezonu trebati pojačana rotacija.
  • mali M
    9.8k
    Da je taj trojac toliko dobar , oni bi dominirali juniore. A iza Lokse su.
    Mozemo mi pricati da rezultat tamo nije primaran ali ipak...
    Zagi

A opet, za loksine juniore ne pita nitko osim bake, a za Šuntu, Radoša i slične već imaš i upita i želja...
    Nije da su svjetski skauti bedaki...
    Ni Realovi ni Barcini ni Ajaxovi ni Arsenalovi juniori ne gaze svoju ligu svake godine pa njihovi top talenti ulaze lagano u prvu momčad..
  • Zagi
    16.9k
    Top talenti da ali ovi ostali?
    Sobzirom da u prosjeku dobijemo jednog igrača u 3 juniorske generacije, ajd da je jedan svaku generaciju (makar nije) ...
    Kolike su šanse da iz ove dobijemo :
    Jakira i Mikića i Šuntu i Zebića i Radoša i Boškova i Horvata itd...
    Uz sve te igrače , ta je briljantna generacija iza Lokse u juniorima?

Nekaj tu ne štima. Biti će sudar sa realnošću iduće sezone u d2.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.