• Efes Pilsen
    15.4k
    Daj malo mesa, necu slusat jer su mi oba iritantna, pa kad si vec odgledao spojlaj.
  • Majki2111
    4.2k
    Konteksta radi Los je od početka bio glavni na Tribini. Znači od 2011. Bilo je više smjerova do te 2018. Zadnje što je bilo je tzv. "maschine learning". Nešto u smjeru vizualizacije i interpretacije podataka. Vrhunac toga je bio projekt Rusije 2018. Međutim tu su se Los i Korda iscrpili i kako biznis strana Tribine je presporo išla (ideja vođe vingda je bila promocija autoskog fantasya)-došlo je pitanje kako dalje s tribinom. Vođa vingda je rekao da se skroz prebacije na AI i onda je tu uletio bivši Planetsport kao jedini i glavni kandidat za pruzimanje vlasništa vad tribinom. Posrednik u pregovorima vingda nije kontaktirao Losa da Tribina prelazi tamo, Los je osjetio "zajebao si me".

Plus velika stvar štro u tom trenutku Los intenzivno radi u Indexu kao voditelj sportskog tima koji piše autorske tekstove, plus odbio je prelazak ja Planetsport kao komentator jer taman je krenulo mu dobro na Sportklubu plu preuzeo je A1 nogometni podcast. I rekoa je "OK, ovo ostavljam dečkima koje vjerujem. Nemam više vremena bavit se time."

Zaključno jedan nesretna i nelagodna okolnost u pregovorima s Palnetsportom i kontekst njegove karijere ga je makla s Tribine. S njegove strane nema nikakvih negativnih emocije prema njoj i otvoren je za nove podcaste.

Meni su npr. Valdo i on genijalni. Puno bolje nago naš Karlo koji nemam teatralnost za voditelja podcasta ponedeljkom. Karlo mi je dosadnjikav...
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Bio sam clan Tribine dok su se tekstovi pisali, tih vingda vjerojatno jos i imam, izvukao sam par knjiga na kraju s tim. Prestao sam pisat i ici tamo taman u vrijeme kad su imali probe za komentatore.
    Nisam ih ni gledao kad su postali podcast tj. nisam ni znao da postoje. Los je uvijek bio najpamentniji i nisam se uopce iznenadio da je on Ivan Ivkovic :lol:
    Hvala na sazetku Majki.
  • Majki2111
    4.2k
    Ja za njih znam od 2017. preko youtuba sam ih i upoznao. Generalno svi su mi odgovarali. Miho, Korda, Los, Joža, Vlado., Zizi
    Karlo najmanje. Čak i Ante u režiji, mislim da je Hajdukovac s Visa po meni se više uklapa u mjesto voditelja nego Karlo. Karlu fali teatralnosti jako i pomeni najsalbiji vidtelj dosad. Čak Korda ima više teatralnosti od Karla. :groan:
  • crophantom
    3.7k
    Ja cu samo reci da je sreca za čovječanstvo da je takav egomanijak poput Losa na TVu/podcastima, a ne na nekoj javnoj funkciji ili blizu pozicije moći.
  • don
    19.2k
    Meni su npr. Valdo i on genijalniMajki2111

nismo ni sumnjali
  • KtcGoat
    3.6k
    Meni je Los kao voditelj na Pi bio iritantan, ovako sad kad da neki intervju ga mogu pogledat i oke mi je. Iako se s masu stvari ne slazem, i imam dojam da lik namjerno neke stvari govori samo da bi bio kontra drugih. Nekad u toj svojoj zelji fkt pretjera i izgovara pizdarije poput Bambe itd itd
    Takoder djeluje kao tezak sugovornik, odaje dojam lika koji uvijek mora bit u pravu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.