• Zagi
    16.8k
    Meni najviše fale čitave sezone drame koje bi ti promašaji uzrokovali .
    Zapravo .... I ne baš.
    Mir mi je drazi.
  • Netkos
    114
    Ma da zabije po 5 golova svaku utakmicu do kraja ovaj ga ne bi zvao, jedino ako se netko ozlijedi.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k
    Ova njegova forma mi odlično oslikava koliko nestvarno izgleda onih Eduardovih 34...
  • DrRatoljub
    667
    Tek sam sad na sažetku vidio da je petom zabio. Svaka čast majstore.
    Još da znaš igrati. Hahahaha
  • Marc
    1k
    Killer i stroj za golove
  • Georg Koch
    7.7k
    Premalo (citaj:nimalo) se pise o Beljinom golu iz nicega, svemirskom golu petom. Probajmo zamislit ovakav gol Livaje, uz ovakvu sezonu, ne bi li vrištale naslovnice? Naravno da bi.
    Pa CR7 da danas zabije ovakav gol, iako ih ima ne znam, 970, bio bi top, top gol.
    Majstore :clap:
  • Keyser Soze
    18.7k
    Ovaj gol petom je bio za sve fanove Petkovića koji ne mogu smislit Belju, da vide da i on može tak odigrat.
  • Masto
    1.2k
    Evo da se i ja pospem pepelomom što mi se nije svidjelo dovođenje diona
    Samo trpaj
  • Jurki
    24.2k
    Ma treba prodati tu panjčugu. Kurac kaj je nemre svaki vikend hattrick zabiti ?
  • DerHerrKool
    456

Baš, mi isto svašta kupujemo :rofl:
  • Jos-Optimus
    10k
    pa Livaja se ono jednom bio bacio za loptom i vratio ju u 16m, a novine su vrištale o nikad viđenoj asistenciji škaricama, show program i sprdnja
  • Carrasco
    7.2k
    Za gol u HNL-u mu treba 88 minuta. Henriquezu je trebalo 80 u onoj sezoni, a Eduardu 83.
  • bazooka93
    195
    na stranu MLS Musa igra brutalno i najbrzi je od svih nasih napadaca i ima igru glavom.
    Matanovic je najslabiji u formi i ima katastrofa nastupe tipa ispod 6.0 po sofi sto znaci da podbaci i ne vjerujem da ce prebaciti 12 golova u BL.
    Budimir je jedini od njih konstanta i zabija 15+ zadnje 3-4 sezone ali on se meni nikako ne uklapa u igru nasu reprezentacije nekako nema osjecaj za pas igru jer lik zivi od ubacaja ali puno radi za ekipu i odlican je u skoku i duelima.
    Nadam se da ce Beljo posramiti Matanovica brutalnom statitstikom jer mu motivacije i gladi za golom ocigledno ne fali da Dalic nece imati izbora.
    PS Kramaric odavno nije 9ka.
  • Beowulf112
    439
    Bojim se da Beljo moze ici na svjetsko samo u slucaju ozljede jednog od njih troje...MLS je slaba liga i meni je osobno Musa najslabiji od njih troje trenutno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.