• blue heart 72
    3.3k
    Fenomenalan dan jučer u Zagrebu. Prvo ono najvažnije zeleni teren, apsolutna demontaža legica. Da nam je bilo potrebno 10, zabili bi i deset, pristup kakav se samo poželjeti može. Tribina - fenomenalna, od izgleda, preko izbora pjesama, ma svega. Jednostavno 10/10. I na kraju ti se još Zvone potpiše na retro dres, kaj očeš više?

Bravo za sve
  • Kepec
    9.3k
    NK Osijek objavio na FB objavu za Uskrs s košarom u kojoj su 4 jaja, prvi komentar "fale vam 3 komada u košari", drugi komentar "Sedam Uskrs".
  • Kepec
    9.3k
    Još jedna stvar, molio bih sve Dinamovce i Hrvate da nauče himnu, posebice drugi dio od "Teci Dravo, Savo teci" nadalje. Upitan i razočaravajuć je broj ljudi koji je počeo mrmljat na tom djelu ili pjevao krivo i to ne mulci od 14 godina, nego odrasli ljudi. Netko tko ne ide na utakmice reprezentacije možda himnu skoro pa nikada ne pjeva, ali ne znat tekst je poražavajuće.
  • Thor
    2.3k
    cek,zbilja je tak? Nemrem vjerovat :scream:
  • prefontaine
    8k
    Teci Dravo, Savo teciKepec

Općenito ljudi ne znaju koja rijeka je prva u tekstu hrvatske himne, pa u većini slučajeva to zvuči kao "teci Sravo, Davo reci", jer jedni pjevaju jedno, drugi drugo. Bez obzira koji sport je u pitanju... Druga stvar je aplaudiranje, nakon himne se NE PLJEŠĆE, bez obzira kakva prigoda je u pitanju.
  • njurci10
    518
    ajmo bit realni, i shvatiti da ne možeš školovati desetine tisuća ljudi....
  • Praskaton
    5.8k
    Druga stvar je aplaudiranje, nakon himne se NE PLJEŠĆE, bez obzira kakva prigoda je u pitanju.prefontaine

To su oni koji obavezno dodaju "i opet i opet" .Ista vrsta ljudi
  • reziser
    8.1k
    To su oni koji obavezno dodaju "i opet i opet" .Ista vrsta ljudiPraskaton

Daj me informiraj, kakva je to vrsta ljudi koji pjevaju opet i opet? Bas me zanima…
  • Tom Hanks
    5k
    Vrsta Cezara iz noćne more
  • Gelipter
    4.5k
    ne diraj Cezara iz Noćne more!

Ja bih još izdvojio da je i jako puno ekipe, pogotovo mlađe, koja psuje Boga na tribini, kužim da se općenito psuje i svi to radimo više ili manje - jbg teško je to izbjeći, ali mislim da bi s Bogom ipak trebalo pripaziti budući da se nazivamo i čuvarima Katoličke časti.

Inače, još mi je vruće od topline koju sam akumulirao jučer ne skidajući spitku cijelu tekmu. Fakat je bilo lijepo vidjeti sve te stare transeve koji pričaju priču o 40 godina ljubavi, predanosti, fanatičnosti, borbe i ponosa. Cijela ideja već zadnjih nekoliko tekmi s takvim obilježavanjem je pun pogotak i čista romantika, a educira se i mlade o povijesti i veličini grupe.
    Žao mi je ipak kaj nije još malo više ekipe pofuralo old school obleku, al ok.

Kaj se terena tiče, sve je rečeno, ali eto i ja moram naglasiti koliko sam bio jebeno sretan kaj dečki na terenu nisu spuštali tempo nego su grizli od prve do zadnje minute.

"Dinamo je najbolji, Dinamo je slavan, nitko u Europi njemu nije ravan! " (i BBB jasno.)
  • Jay
    3.1k
    Još sebi dolazim, uspomena do kraja života.
    Sad u miru pogledati snimku, imam osjećaj da će Mišić zabit.
    Sretan Uskrs svima!
  • Kepec
    9.3k
    cek,zbilja je tak?Thor

Nažalost da, ali i to kaj @prefontaine kaže nije to samo jučer na Sjeveru nego općenito puno ljudi, pogotovo taj dio s rijekama, ne zna kako ide.

koja psuje Boga na tribiniGelipter
    Nažalost sve je po meni do okruženja, oni vjerojatno svi u društvu kolektivno tak psuju i to im je normalno. Kod nas kad netko skine Boga ga se odmah napadne i ne ponavlja, a oni to nit ne primjećuju jer im je to samo jedna od ostalih psovki.
  • podravskimodrikibicPMK
    1
    meni na sjeveru se ucinilo ko da je 70% sjevera pjevalo teci savo, savo teci a cak i da nije malo je reci da je bilo promrmljano
    I generalno mi je lose kak se s vremenom stisavalo kaj isto govori o poznavanju same himne, kazem barem na sjeveru

Ja bih još izdvojio da je i jako puno ekipe, pogotovo mlađe, koja psuje Boga na tribini, kužim da se općenito psuje i svi to radimo više ili manje - jbg teško je to izbjeći, ali mislim da bi s Bogom ipak trebalo pripaziti budući da se nazivamo i čuvarima Katoličke časti.Gelipter
    Slazem se, kak i ti kazes posebno u tom kontekstu cuvara Katolicke Crkve, vjere, ne znam cega a psuje se bas bas vise, da ne kazem vise od ,,nevjernika", a to s Bogom posebno lose
  • Gelipter
    4.5k
    ma jasno krene od preseravanja pred ekipom, a brzo uđe fakat u ružnu naviku. Ja uvijek u šali onak na pol upozorim na tribini, ali teško je tu previše utjecati. Dosta ekipe i s krunicom oko vrata pa opet izleti...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.