• Liks90
    4.5k
    4442 do sada. Ako se zbroje sve dostupne ulaznice, prodano je oko 10800 uključujući i ZD8 i ZG5(ukoliko računamo da je za sponzore i škole ili kaj god)
  • deda
    44.7k
    Ide moćno. 4.620. Definitivno će ići preko 9.000
  • Keyser Soze
    18.7k
    Koliko je ostalo za sjever?
  • deda
    44.7k
    1.054
  • Fan
    2.1k
    Postoji realna šansa da se dogegamo do 10k, super.
  • crophantom
    3.7k
    ma to teško, siguran sam da jako puno godišnjaka nema u ZG danas, evo ja sam se jedva organizirao da krenem odmah nakon tekme.
    Ali za Veliku subotu vise nego solidnih 8.5-9k ce ocito biti.
  • Kepec
    9.2k
    Nekaj su Liks i Deda pobrkali, ja i dalje vjerujem Fakinu da bu nas oko 6 soma.
  • fakin
    3.5k
    Ovo je fakin napisao sinoc u ponoc

prodano je za sad 3800 ulaznica, godišnjaka će doći max 2, 2 i pol tisuće. znači to je oko 6000 trenutno otprilike.

znači očekujete sutra da će 2500-3000 ljudi kupiti kartu?

Napisao sam kakvo je bilo stanje u ponoc. Sinoc je bilo oko 6 tisuca potencijalnih gledatelja. Treba naučiti čitati.

A sad pozdrav, žurim na tekmu
  • Liks90
    4.5k
    zašto bi pobrkali…računica je jasna…nisu sve karte za prodaju, ima tu i sponzorskih i ovih kaj podjele…kad se uzme kapacitet zapada gore i dolje, plus sjever prodano je preko 10800 do sad, ove računice kaj mi pišemo su od ovih kaj su nama dostupne po sektorima…i uskoro je 5000 prodanih od ovih karti kaj su dostupne…
  • Kepec
    9.2k
    ma sarkazam dragi Liks, pa više vjerujem tebi i Dedi po pitanju broja gledatelja na Dinamovim tekmama nego samom Dinamu i njihovim brojkama.
  • Liks90
    4.5k
    dobro si odglumio :wink:
  • Mathiasovi Chageri
    8k
    siguran sam da jako puno godišnjaka nema u ZG danascrophantom

Istina, u mojoj grupi ima nas negdje petnaestak koji idemo na utakmice, neki redovno neki manje ali generalno smo dosta česti u prosjeku. Evo danas ja mislim prvi put nakon dosta godina da nas se ne moze skupiti ni troje. Svi su van Zagreba. Firme su puštale jučer već od podne ili 2 pa je ekipa pobjegla.

Vidjelo se to dosta i po cesti od srijede da nema gužvi kao inače.
  • deda
    44.7k
    Bome braćo 5.015 plus 33 kohortaša.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.