• rioda
    15.2k
    Na mail stiglo izvješće o skupštini za članove :clap:
  • Jurki
    24.2k
    "Početak izgradnje predviđen je za 2029. godinu, a rušenje postojećeg stadiona planira se fazno - južni pomoćni tereni rušit će se posljednji kako bi što dulje ostali dostupni za treninge. Za zamjensku lokaciju Nogometne škole i treninga prve momčadi još traju pregovori s Gradom Zagrebom - konačan dogovor se očekuje u narednim tjednima."

Ovaj dio me najvise zanimal.
    Nogometna skola seli zadnja s Maksimira.
    Odlicno jer dobivamo sigurno godinu dana ako ne i vise vremena da se rijesi to goruce pitanje kampa.
    Isto tak otpada Veslacka. Nek si Medic sam popravlja terene.
  • Marktwain
    1.3k
    Meni upalo u oko racionalizacija vanjskih zaštitarskih firmi, znači moglo bi se očekivati manje pizdarija na jugu kad gostuje pleme s juga.
  • Tom Hanks
    5k
    A kakvih pizdarija i sada ima kad su na jugu?
  • Thor
    2.3k
    Stiglo clansko izvjesce :party: ...hvala klubu na prihvatu clanske,kontruktivne kritike i prijedloga i hvala svima drugima koji su je razumjeli i podrzali. :love:
    Dinamo Zagreb iznad svih :love: :strong:
  • fakin
    3.5k
    netko ne zna čitati. ta racionalizacija je obavljena (završena radnja) i bila je u 2025. godini.

to znači da smo u toj godini imali manje zaštitara na utakmicama nego prije i to je to. ništa bitno se nije promijenilo
  • prefontaine
    7.9k
    Užasnut sam! U 17.49 mi je stigao mail za maloga u vezi izvješća sa sjednice skupštine. Sad je 18.50, a niti ja niti drugi mali nismo dobili mail koji je dobio prvi mali. Zašto je prvi mali vrjedniji i važniji od mene i od drugog malog? Jesmo se za ovo borili?!
    Screenshot-20260403-184929-Gmail.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.