• prefontaine
    7.9k
    I s klupe ih vodi trener Sreten Ćuk, a kondicijski priprema Miljenko Rak
  • pešća
    1.2k
    Ove sezone smo sa trenutnim kadrom prošli školovanje od svake iole ozbiljnije ekipe iz liga petica. Znači taman se ekipa uigra, trener pohvata konce i u izlogu je nekoliko ključnijih igrača, znači opet jovo nanovo. A najbolje su mi one izjave koje dolaze i od nekih ljudi iz viših struktura u klubu u smislu da je cilj zadržati momčad na okupu do ulaska u Ligu prvaka, odnosno prolaska europskih kvalifikacija. Znači smatraš trenutnu ekipu dovoljno dobrom za ući u Ligu prvaka, prodaju do tog trenutka smatraš oslabljivanjem kadra i odlučiš se ući u Ligu prvaka i zatim se prije početka iste oslabiti prodajama. Ok, ništa nisam shvatio.
  • Droljo
    26.5k
    Čitam i čekam da netko spomene prvi april. Mozak mi se ukašio. Ak je @Omake ozbiljno radeljića spomenuo ja se gasim sa foruma i kao osoba. Mrtav iznutra. Zatim Vuk, padam u nesvjest, sad sam već mrtav i izvana. Tek sam jutros došao sebi i uspijem pročitati još koju stranicu. Strašno. Užas.
  • Peškaman
    8.9k
    Šta mislite za Enisa Čokaja (27),bivšeg igrača Lokomotive,trenutno igrač grčkog Levadiakosa (5i klub grčkog prvenstva,odmah iza četvorke)?
    Ono što još više privlači je to da mu ugovor istječe sredinom ove godine,trenutna TM vrijednost je 800-900k€.
    @Omake - ako nije problem graf i mišljenje.
  • Paggini
    79.1k
    Prošao je prvi april brate
  • Laugreano
    5.5k

Pomislio sam isto sto i kolega Paggini, ali zapravo graf mu je dosta dobar. Defanzivno to izgleda super. Naprijed ne pridonosi bas. Dat ce Omake strucniji komentar.
    [img]http://cok.png
  • Omake
    16.7k

Statistički izgleda dosta dobro. Kada se dublje zagrebe, djeluje kao pasivnija verzija Mišića. Postotci su tu negdje, ali manje duela, manje lopti u zadnju trećinu, više sigurnih dodavanja natrag, a i više dugih lopti. Mogao bi mu biti zamjena, i to jako dobra. Ali ne mislim da bi mogli igrati skupa. Premalo daju s loptom u nogama, driblingom, i kolektivno ništa u zadnjoj trećini. Bolje bi nam bilo netko tko je i 6 i 8. Football manager riječnikom, netko tko je 4 star Ball winning midfielder, a uz to i 3,5 star Deeplaying playmaker. Ili općenito, defenzivno bolji od Mišića, a u pass igri, progresiji, tempu tu negdje. Netko tko nam diže defenzivnu tranziciju u Europi. Ili netko tko je bolji od Mišića u svemu. Meni je Pedro Naressi iz Ludogoretsa najbolja opcija u ovom trenutku. Igra fantastično, klub sličan Dinamu po očekivanjima i istječe mu ugovor (iako sam našao sinoć mlada igrača u prvoj ciparskoj sa jako zanimljivom statistikom, pa se to možda promjeni).

k1pimFg.png
    gduLrV6.png
  • Peškaman
    8.9k

Okej rotacijski igrač (trenutno), pogotovo jer može doći besplatno i vjerujem solidnu plaću.
    Iako bih više volio vidjeti Ivana Kalyuzhnyi iz Metalista (reprezentativac Ukrajine).
  • bazooka93
    192
    lijepo je Duvnjak, napredovao od propalog talenta do drugoligaskog igraca a sad je vec solidan zadnji vezni za HNL
  • C@ptain Koons
    414
    kaj si to Olivarija i ekipicu čitao, od kud ti to? Jer meni nema smisla ako uđemo u Ligu prvaka da ide rasprodaja zato što s novcima od LP-a si možeš poprilično rasteretiti budžet.
  • Omake
    16.7k
    Slažem se, da nije bilo one teške ozljede, možda bi već sada kucao na vrata Dinama. Ove sezone je već najbolji u ligi po pitanju defenzivnih duela i dugih lopti. Nadam se da će nastaviti ovim tempom i rasti u izgradnji igre i diktiranju tempa.
  • Mr Anderson
    18.6k
    Meni je taj Cokaj bio dobar dok je bio u Lokomotivi, ak se dobro sjećam i tada se povezivao s nama. Opet, sumnjam da je dovoljna kvaliteta za nas ak se nije nametnuo u Panathinaikosu. Za rotaciju možemo i Duvnjaka dovesti.
  • bazooka93
    192
    moze li on biti novi bruno goda na tiha vrata doci u dinamo kao rotacija.
  • Omake
    16.7k
    ako napreduje, 100% može.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Kad smo vec kod bruna goda, Prevljak mi se cini top drugi/treci napadac za par sezona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.