• Sajla
    19.5k
    očito različiti ljudi različito definiraju što je "minimum transparentnosti i informiranosti".
    je li minimum "bila je sjednica, ovo su zaključci"? ili je to "bit će sjednica, na tom mjestu u toliko sati, s ovim temama"? pa onda naknadno i zaključci, tko je što pitao, tko je što odgovorio...
    s obzirom na doba godine, mislim da smo svi koji pratimo klub znali da je vrijeme za sjednicu jer je doba financijskog izvješća, to ne bi nikome trebalo biti iznenađenje. možda je vrijeme da zapamtimo, pa tko želi nešto poručiti preko skupštinara, neka se sjeti sljedeće godine u ožujku. skupštinari će poziv dobiti, a točno je da nikog ne bi ubilo kad bi se koji tjedan ranije na stranicama kluba stavila mini-najava u dvije-tri rečenice. "u zadnjem tjednu ožujka održat će se redovna skupština kluba. teme su a, b i c." netko će biti sretan da ga se podsjetilo, netko će reći - da, znam, pa tak je svake godine.
  • The Undertaker
    9.7k
    Što se tiče etičkog kodeksa i etičkog povjerenstva, najbolje bi bilo da je to sastavni dio Statuta ali dobro je i ovako. Komentirati ćemo detaljnije kad ugleda svjetlo dana ali, za sada, dvije stvari za pitati:
    1. Da li će kodeks obuhvatiti i članstvo?
    2. Da li ćemo dobiti prijedlog (kao podlogu za komentare članstva) ili već usvojen dokument?
  • NKDZ86
    7.9k
    Da li će kodeks obuhvatiti i članstvoThe Undertaker

Ko će ostati ako ga obuhvati
  • Ludovic IX
    10.9k
    Informacije trebaju biti dostupne svima nama. Kako je netko napisao, informacija par dana ranij3 o tome da ce bit skupština ili informacija o događanjima na skupštini isti dan kad se skupština dogodila ne mjenja po meni bit dostupnosti informacije jer informacija o tome kad se nešto događa na sto nemam pravo pristupa jer član nije I skupstinar meni ne donosi nista. Informacija sa te skupštine mi donosi nešto i time je po meni ispunjena transparentnosti.

Cjepidlacenje nekih mi samo diže kiselinu u želucu, pogotovo onih koji su godinama ovdje bili skoro po ravnodušni na sva zla koja su nam radila mamic i kompanija
  • rioda
    15.1k

Iskreno, ne slažem se s tobom i drugima. Ako smo tu informaciju imali i u 'ona vremena', ne vidim zašto je ne bi imali i danas, pogotovo zato što u suštini ne mijenja ništa jer je skupština zatvorena za javnost, ali informacija očito ljudima znači. I meni bi recimo bila okej informacija da znam da se za par dana održava skupština.

Ali nebitno, više od toga me smeta što se bez ikakvog razloga daje kritičarima materijal za kritiku. Što bi promijenilo da se ta informacija objavila? Sve bi ostalo isto, samo ne bi bilo ovih komentara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.