• jp23
    3.8k
    Nije jedini, kad sam vidio Radeljica opet u spomenu, bilo mi loše, nisam dalje ni htio čitati Zonu :fear:

Kvalitetno odrađena zezancija, 10/10.
  • Mikster
    2
    imao sam post sa početka sezone sa drugog računa gdje sam izbroja 34 igraca u sklopu dinamove prve momčadi i ta dsam pricao da je to puno previše. Sada me malo smeta kada se govorilo tipa da treba ići po još jednog stopera jer kao ak se ozljede Mckenna i Dominguez nisu ti dovoljni galesic, teo,Zebić i tad je jos bio Jakirović. Jednostavno nema smisla iću po "profesionalce" da budu treća opcija na nekim pozicijama jednostavno stvaras nove Periće ili Mmaee. Treća opcija na svakoj poziciji treba biti mladi igrač bio on iz akademije ili pak potencijal tipa Kulušić ili tako netko ako ga dovodiš.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    416
    Hahaha, sretan prvi april. Stvarno sam se mislio da li ćete me provalit radi Mitrovića ili Vuka, ali očito sam se previše potrudio.Omake

Dok sam čitao poslao sam te nekoliko puta u kurac iskreno ali toliko ti vjerujem da sam počeo propitkivat opasno svoja mišljenja o Radeljiću, Jukiću i Vuku (nisu razina Dinama, Vuk ni HNL-a) :lol:
  • Omake
    16.7k
    dugo nisam dobio bolji kompliment haha 10/10
  • Dragon1Warrior123
    5k
    Omake preozbiljan si forumaš da se igraš ovako s nama. Ja sam ozbiljno gledo jesam ja lud dok sam čito tvoju "analizu"! :rofl: :rofl:
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    @Omakedragi moj poštovani kolega , morao sam provjeriti dva puta Jesil stvarno ti napravio ovu listu za ljetni prelazni i nemogu doći sebi,mislim da se zezaš ipak. Jbt mi tražimo pojačanja za Dinamo ,ne za Osijek ili Goricu . Od svih mi Radeljić može proći jer je mukte , i Matković za tu cijenu ,ostalo se nadam da je zajebancija
  • Omake
    16.7k
    u pravu si. U kalendaru sve piše
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    danas me nema ko nije probao navući na foru, i nije bio ni blizu
    A brate @Omake od tebe ozbiljnog ovo nisam očekivao:lol: , a kako što me čovjek uze u pm. A svaka čast. :rofl: A bez obzira na to , Mitrović. I Vuk a i jukić su mi na ban čisto od sad
  • Mr Anderson
    18.5k
    Hahaha, sretan prvi april. Stvarno sam se mislio da li ćete me provalit radi Mitrovića ili Vuka, ali očito sam se previše potrudio.Omake

Dok sam čitao par puta mi došlo da te steram u kurac, onda kad sam vidio Vuka i Mitrovića, rekoh ovaj se zajebava za prvi travnja ili mu je netko hakirao profil. Niko ništa ne piše, rekoh neću se ni ja petljat...hahaha.
  • Sajla
    19.5k
    kaj se dogodi kad čovjek izgradi autoritet.. počnu ljudi više u sebe sumnjati nego u njega :rofl:
  • Mikina lijeva kopačka
    646
    kaj se dogodi kad čovjek izgradi autoritet.. počnu ljudi više u sebe sumnjati nego u njegaSajla

I ja sam se scimao, već Vuka u fantasy krenuo stavljati
  • Mr Anderson
    18.5k
    već Vuka u fantasy krenuo stavljatiMikina lijeva kopačka

Koji bi to as na cenera bio za ove duhovite MaxTv komentatore...Dinamo s Vukom i Lisicom na krilima, a iza njih Zajc.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.