• scooniepenn
    6.6k

Za mene je Dinamo i u vrijeme Mamića bio moj, a ne njegov. Zato sam uvijek bio protiv bojkota i redovito pohodio utakmice. Nisam tom debilu želio dati gušta. Ista je stvar i sa Cibonom. Uz svo dužno poštovanje KK Rudeš za mene nikad neće biti Cibona.
  • Jos-Optimus
    10k
    ma naravno, kakav Rudeš. Odrasli smo na Ciboni, ali trenutno mi je Cibona kao nk Zagreb, ni vamo ni tamo, ništa sa ničim i krivo mi je zbog toga jako.
  • scooniepenn
    6.6k

Ne, još bolje. Imaš ugovor kao što radi Osijek pa ako klub ne plati ide tužba koja se brzo rješava.
  • scooniepenn
    6.6k

I meni je, vjeruj mi. Odrastao sam i živim i dan danas 200 metara od Doma Dražena Petrovića i Kranjče. Zato se i nadam da je dolaskom Dodiga vrijeme da se Cibona vrati barem na razinu da je dominatan faktor u Hrvatskoj i da može igrati konkurentno na razini Eurocupa ili FIBA Lige prvaka.
  • dragošlapa
    11
    Malo sam ejakulirao čitajući ovo
  • fakin
    3.5k
    Samo se nadam da ce se to odnositi jednako na sve. A ne prica Bennacer je par puta za par minuta zakasnio na trening kao nista bitno
  • mlinchica
    5.4k
    Velik naglasak bit će stavljen i na ponašanje igrača izvan terena. Najavljeno je i da će budući pravilnik za igrače biti dio ugovora, na hrvatskom, ali i materinjem jeziku zemlje iz koje igrač dolazi, te će biti direktno upoznati s njim, što znači da će njegovo kršenje nositi konkretne sankcije.

"Igrač je Dinama je igrač Dinama u svakom smislu svog postojanja. Ne samo na terenu, nego i na stadionu, na cesti i u virtualnom svijetu. Svaki igrač koji dolazi imat će obvezu potpisati te odredbe i u slučaju kršenja – biti sankcioniran
    NVKOD

Bravo, bravo, bravo!
    Korupcija, raznovrsne kreativne kriminalne radnje i sav ostali folklor koji smo morali trpiti je napokon dolijao ali i ovakvi pravilnici su dio procesa stvaranja zdravog kluba.
    Posebno pozdravljam radi onih svojevoljnih posjećivanja raznih podcastera, ugošćivanja novinara po restaćima i viksama, raznih glasnogovornika koji klupski budget troše za čašćenje po europskim destinacijama i sl.
    A za curenje poslovnih informacija iz kluba nadam se izvanredni otkazi ugovora s tužbama.

Ili ćeš se znat ponašat ili ćeš tražit novi posao/klub.
    Napokon!
  • Crusades
    23k
    sva sreća pa imamo picajzlu poput tebe koja na sve revno pazi pa će se sve eventualne nepravilnosti sankcionirat.

Trebaju te u klubu angažirat.
  • mlinchica
    5.4k
    Trebaju te u klubu angažirat.Crusades

Fakin će biti zviždač!
  • rokikaciga
    12.7k
    sva sreca pa je ta prica vec opovrgnuta.
  • fakin
    3.5k
    osim što je isto potvrdio predsjednik kluba na članskom danu.
  • fakin
    3.5k
    oprosti što želim da se jednako etički kodeks odnosi na livakovića, bennacera, belju i šuntu. oprosti što želim da nijedan igrač, ma kako dobar bio, nije iznad kluba.
  • Crusades
    23k
    daj stari slabo će nam doć od tvoje patetike.
  • Paggini
    79k
    ↪Crusades oprosti što želim da se jednako etički kodeks odnosi na livakovića, bennacera, belju i šuntu. oprosti što želim da nijedan igrač, ma kako dobar bio, nije iznad kluba.fakin

gdje bi samo bez tebe bili čuvaru zagrebačke časti, katoličke crkve i Hrvatske
  • fakin
    3.5k
    nije nikakva patetika, nego normalno razmišljanje. šta, tebi je normalno da je zvijezdama dopušteno da par minuta kasne na treninge? mislio sam da smo se takvog razmišljanja ostavili kad smo dobili normalnu ekipu u strukturama našeg kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet