• veselko tenžera
    7.6k
    Veliki Mbuku 45 minuta do plasmana na SP! Marko Marić heroj, ne zločinac.
  • seljak86
    3.1k
    Stvarno vas previše ima pičkaste stavove ko tetkasti zapadnjaci koje boli kurac do narodne povijesti i vlastitog identiteta. "Pun mi je kurac mržnje" može reći samo sterilizirani pro-LGBT europljanin koji dočekuje imigrante širom otvorenih ruku. Meni nije dosta mržnje dokle god Srbija ne prizna da su agresori, plate ratnu odštetu i ispričaju se i dokle god ne postoji treći ravnopravni entitet u tzv. Bosni i Hercegovini. S tim "svi smo ista govna" mentalitetom jedan veliki odjeb molim vas.
  • emilperska
    15.3k
    Veliki Mbuku 45 minuta do plasmana na SP! Marko Marić heroj, ne zločinac.veselko tenžera

Vamos Jamajka!
  • cibona
    7.9k
    Prouči povijest. Austrija sigurno nije kolijevka.
  • Jurki
    24.2k
    sad ide ziher izbacivanje Irana da se ugura digiće na foru najbolje rangirane neplasiraneimmerwieder

Mora ici Azijska drzava.
    Digići gledaju SP doma.
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Cikla se negdje smješka dok gleda večerašnji masterclass njegovog sunarodnjaka. I dalje ima više pobjeda kao trener u LP nego đepeto.
  • Hnlovac
    4.6k
    kako smo došli do migranata i LGBTa na ovoj temi meni nije jasnk
  • vjeko1701
    23.9k
    Ključ.

Bilo kakav nastavak ovog na drugim temama, banovi.
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Ovo izgleda kao miksane kvalifikacije, a ne zavrsni turnir. Iskreno me zanima gledanost na stadionima, ali i na TVu i to bas grupne faze.
  • Paggini
    79k
    Jebote izgleda kao da su sve reprezentacije svijeta isle na svjetsko osim žabara i splitskih prijatelja četnika
  • Noel
    20.5k
    Irak
    Uzbekistan
    Jordan
    Zelenootrski otoci
    Curacao
    Saudijska Arabija
    Katar
    Panama
    Novi Zeland
    Iran
    BiH
    Haiti
    Kanada
    Kongo

Svjetsko prvenstvo jel...

Možda bi bilo dobro da se ipak odgodi ovaj cirkus.
  • ZGBhoy
    1.9k
    Možda bi bilo dobro da se ipak odgodi ovaj cirkus.Noel

Zasto, dal te ekipe nisu zasluzile da osjete draz Svjetskog Prvenstva?
  • Jos-Optimus
    10k
    ne, SP treba biti za najbolje, a ne za sve
  • ZGBhoy
    1.9k
    Ne podrzavam Format od 48 ekipa, medutim ovi su upali i neka dozive svoj trenutak slave, mada ce to za neke zavrsit sa dost golova u vlastitoj mrezi.

EP sa 16 Ekipa i SP sa 32 i to je to, al tko pita nas romanticare
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.