• Marktwain
    1.3k
    Tema Banirani korisnici je neaktivna 25 dana, hoće li i 26.?
    Koliki je koeficijent na to? :lol:
  • Peškaman
    8.9k

Probaj među braćom istaknuti zastavu koju imaš na profilnoj slici.
    Ako su ti Dinamo i Hrvatska svetinja onda se sjeti Pere Sučića i kakva je vrijeđanje trpio od braće nakon što je izabrao igrati za Hrvatsku.
  • Hnlovac
    4.6k
    Radeljić će igrati svjetsko prvenstvo :lol:

Rijeka 3 reprezentativca ajme
  • Noel
    20.5k
    Katar
    Švicarska
    Kanada
    Bosna i Hercegovina

Daleko najlošija i najsmiješnija skupina u povijesti svih svjetskih prvenstava. Švicarci mogu komotno prvi krug igrat sa drugom ekipom.
  • Dzoni
    4.8k

Dalić vizionar
  • Doktor Kunić
    6.4k
    boli njega kurac obrezani
  • Xpert1992
    516

Moguce da ga je Dalic danas pratio.
  • KtcGoat
    3.4k
    Koje mi standarde zapravo imamo
    Ovi slave plasman maltene kao mi medalju
  • cibona
    7.9k
    Probaj među braćom istaknuti zastavu koju imaš na profilnoj slici.Peškaman

Jesam. Nikad problema nisam imao. Možda se krećeš u krivom društvu :chin:
  • rokikaciga
    12.7k
    Drago mi je zbog mojih prijatelja, zbog Dzeke, zbog Vasilja, Sunjica, zbog Barbareza i svih BH igraca koji su krasili nas sveti dres. Drago mi je jer odvratni ciganski digici ne idu jos jedno svjetsko. I drago mi je jer mi je pun kurac vise te mrznje zbog proslosti a decki koji su sad igrali velikim djelom nisu niti rodeni tada bili. Jebote mali Alajbegovic je bio maaaalaa beba kad je nekolicina Sarajlij(?) slavila kaj smo ispali od turcina. I sad je to kamen spoticanja. Ja osobno nemam vise energije za to.
  • Kepec
    9.2k
    Dobro jebote jel se svaka tema mora pretvorit u rat, 90e i mržnju. BiH je danas opasno nadigrala Talijane, ljudi su im uputili 30 udaraca po golu i sasvim zasluženo otišli na svjetsko. Sad radi jednog lika koji kuri vatru treba preokrenut temu na muslimane, osmanlije, rat i logore. Daj odite spavat, Veliki tjedan je, u subotu nam Dinamo igra opustite se.
  • Ritam Ulice
    2.7k
    nisam primjetio da je Herceg bosna prosla dalje
  • cibona
    7.9k
    nisam primjetio da je Herceg bosna prosla daljeRitam Ulice

Nije. Prošla je Bosna i Hercegovina. Bravo još jednom, daj Bože da se susretnemo u finalu.
  • Tajno Ime
    332
    Screenshot-20260331-235102-Chrome.jpg čestitke svima koji podržavate
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.