• Zoran
    552
    Danas sam gledal Belinha u utakmici 1 hnl juniori. Igrali su u Samoboru koji se bori za opstanak i pobjedili 3:1. Inace danas su im i seniori igrali, ali ocito tamo nije upao u sastav te je morao igrati za juniore. Moj dojam- decko je za pola glave ( mozda i za cijelu glavu) niži od drugog najnizeg igraca na terenu. Takoder je jako mrsav, ima 17 godina, ali je bez misica. Ponasanje na terenu: dobro, makar su ga dosta tukli, a onda znaju igrači bit nervozni, a posebno “zvjezde”. Ne prigovara sucima, niti suigračima, ne krili rukama, uglavnom ponašanje pozitivno. Igra: vrhunski tehnicar, jedan od najboljih, ako ne i najbolji na juniorskoj razini sto sam do sada vidio. Takoder mi se sviđa kada ide lopta u prostor -ne kalkulira već trči za njom a da nije siguran dali ce je uloviti ili ne , sto je veliki plus. Nije sebičan, makar voli probijati. Zakljucak: u seniorskom nogometu trećeg ranga nema što tražiti jer unatoč 17 godina fizički zaostaje barem 2 godine za vrsnjacima. Tehnicki i karakterno ( ipak je on “zvijezda” i mislio sam da ce biti bahat, ali nije bio) top. Uglavnom ako naraste jos koji centimetar i uz rad na snazi nije iskljuceno da ga ponovo vidimo u Dinamu ili negdje na toj razini, ali trenutno nije za 3 ligu, a kamoli za 1 ligu.
  • Bjelko77
    107
    A daj sad ga pretjeruješ i fakat podcjenjuješ. Frajer je kalibar za Dinamo. Stavi ga u Rijeku ili Hajduk i on je prvi napadač tamo. A ako ga staviš u bilo koji drugi HNL klub, on je najbolji igrač, a nitko drugi mu nije niti blizu.
  • criticus
    6.9k

Krivi Kulenović kolega. Mi pričamo o Tinu, stoperu, Sandrovu bratu.

Lp
  • rokikaciga
    12.6k
    Pogubio si se od svih podkasta :grin:
  • ElDorado
    10.5k
    Leo Rimac među 10 najboljih centarfora van liga petice. I Grgić
  • Hebimir Strašni
    202
    Gledao sam ga i ja i nažalost ima fizikalije ulaznog kadeta. Vidi se da zna s loptom al ak ga na neki način ne ojačaju nebu niš od njega. Nije mi tu visina tolko bitna za ono kaj igra , al daj koji mišić ili "žilu" nabaci a ne da se odbijaš od svakog igrača.
  • Goncalo Santos
    3.6k

Martin ugostio ekipu iz emisije Sport nedjeljom na stadionu Coma.

Osvrnuo se na vrijeme provedeno u Dinamu te je prije svega istaknuo koliko je dominantne i kvalitetne suigrace imao poput Petka, Misica, Ademija i drugih. Napomenuo je kako je njihova podrska prema njemu kao mladom igracu koji je tek dosao u prvu ekipu, puno znacila. Bilo je tu puno savjeta za koje je u tom trenu mislio: "Ma joj sta mi pricas to?", da bi tek kasnije shvatio koliko su bili u pravu. Za cijelu tu ekipu nasih bivsih nositelja kaze da su to prije svega vrhunske osobe pa tek onda igraci koji su puno dali Dinamu.

Sto se tice trenutnog kadra, Martin kaze da većinu novih mladih igraca poznaje i da su mu to prijatelji te da je sretan sto se ekipa koncano dobro upoznala i da to sad sve dobro funkcionira. Samo da nastave igrati utakmicu po utakmicu bez opustanja iako je prednost 10 bodova. Zali sto su ispali iz Europe, ali u kontekstu prvenstva mozda je i dobro da mogu biti fokusirani maksimalno na vracanje titule.

Nada se da ce ova ekipa ispraviti gresku i neuspjeh od prosle sezone. Taj dio me je pogodio jer vidi se koliko je i Martinu krivo sto se nije oprostio s naslovom prvaka. Zahvalio se navijacima koji su uvijek bili podrska kroz cijeli njegov period u Dinamu pa tako i na pocetku kada su ga svi prihvatili iako dolazi iz splita.

Voditelj standardno nekulturan i neprofesionalan, pitanja o hajduku kao da je iz hajduka dosao u Como, a ne iz Dinama. Martin diplomatski odgovorio da ima rodbine i prijatelja koji navijaju za hajduk jer je i sam iz tog kraja te da respektira hajduk, ali se nije dao navuci da kaze nesto vise od toga. Kaze da je Dinamo jednostavno predominantan svih ovih godina za hajduk.

Martinu od srca zelim sve najbolje u nastavku karijere te da uskoro preuzme uzde reprezentacije posto je sigurno kapacitet za to, a jednog dana tko zna, mozda opet u svetom dresu, na novom Maksimiru...
  • Jurki
    24.1k
    Voditelj standardno nekulturan i neprofesionalan, pitanja o hajdukuGoncalo Santos

Breko je po običaju seronja.
    Usporedbe su mu najblaze receno debilne.
  • flajšmašina
    322

Meni je apsolutno nejasno kako je taj ljigavac postao imalo relevantan.

Sportska verzija Bujanca.
  • Droljo
    26.5k
    Strašno. Užas lik. Mamićevac i glupson.
  • Thor
    2.3k
    Breko/dreko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.