• wolfgang14
    3.7k
    Kvalifikacije za EP U-19
    Hrvatska - Švicarska, trenutno 1:0
    Asistencija Šutala

U prvih 11 pet Dinamovaca (Rajić, Mikić, Zebić, Šutalo i Baković), četiri igrača iz njemačkih klubova, jedan iz Barcelone i jedan iz Lokomotive.
    Krizy

ej možda ti znaš, jel mi možeš objasniti kako U19 opet danas igra sa španjolskom u 15:30 danas?

Snimka-zaslona-2026-03-25-131913.png
  • Niko1986
    6.1k
    jel mi možeš objasniti kako U19 opet danas igra sa španjolskom u 15:30 danas?wolfgang14

Imaš tu dosta dobro objašnjeno.

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/reprezentacija/hrvatska-u19-dvije-selekcije-kvalifikacije-za-euro-varazdin-krizevci-15692330
  • wolfgang14
    3.7k

Ahaa, kužim kužim. Hvala!
  • Georg Koch
    7.7k
    2:1
    Patrice Čović na asist Mikica!
  • Zagi
    16.7k
    Mikić asistencija
    2:1 za nas
  • Krizy
    70.3k
    I treća utakmica danas, Hrvatska - Španjolska U19 kvalifikacije za EP (U-18 trenutno)
    U prvih 11 je Radoš, a na klupi Radnić.

Benkotić zabio za 3:1 U17 reprezentacije.
  • Nogo
    10.6k
    Potpisano! ✍️

Naš vezni igrač Ivan Anikieiev (U15) u Dinamo je stigao iz Ukrajine 2018., a u međuvremeno je stekao i hrvatsko državljanstvo

Jučer je Ivan potpisao novi stipendijski ugovor te nastavlja svoj put u redovima našeg kluba. Sretno dalje, ponosni smo na tebe!

FB-IMG-1774531539835.jpg
  • KtcGoat
    3.4k
    Nasi u19 igraju trenutno protiv norvezana, Zebic asist za Barica
  • Omake
    16.7k
    Je li ovaj Osijekov Dedić stvarno tako dobar ili je neki jeben akcelerant ?
  • OsamŠest
    7.2k
    Je li ovaj Osijekov Dedić stvarno tako dobar ili je neki jeben akcelerant ?Omake

Nisam baš pratio ove dvije tekme u19 repke, ali ono primanje kod gola danas me podsjetilo na Eduarda protiv Izraela u gostima (3:4). Igrač ispred njega i slaba preglednost.
    I završnica na nivou..
  • BBBaranja
    4.6k

Dečko iz mog kraja,znam mu starog jako dobro.
    Od malena se puno ulaže u malog,koliko čujem glava mu je na mjestu.
    E sad kruže neke priče da je pao u ruke ekipe iz Čepina pa da ga se zato gura u seniore..
  • austrijanac
    10.6k

Nadi mi nekog od tamo ko navodno nije upao u ruke te ekipe.

Bilo futsal, nogomet, rukomet ili plivanje.
  • Sajla
    19.4k
    mlađa U19, tj. praktički U18 reprezentacija danas dobila Bugare 1:0 u kvalifikacijama za EP. imali smo Radoša i Božkova (ali za Bugarsku) na terenu, Radnić je ostao na klupi. skoro pola reprezentacije su klinci koji su rođeni vani ili su već otišli iz HR...
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Na sazetku Mikic izgleda ko da je na motoru, bas dominatno. Nisam gledao cijelu da znam ostalo kakav je bio.
  • Enco
    632

Gotovo iza svakog mladog igrača danas stoji agent, a iza svakog "uspješnog" agenta čepinska, knežijska ili neka treća.
    Bez njih se ne može ni na klupskom ni reprezentativnom nivou napredovati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.