• Zagi
    16.7k
    Da ali njegov ugovor je u vasništvu Fenera. Neku cifru ćemo morati isplatiti bez obzira na Livijeve zelje.
  • Jos-Optimus
    10k
    to svakako, ali nece biti nista nerealno....mene je najvise strah da ne podcijenimo Hoxhu. On u biti ima losije nastupe kad se pilojavila ta ozljeda, do tada je bio brutalan, a i sada kada je usao. Mislim da je još bolji nego li svi mislimo, to je frajer koji je bio nogometno needuciran i kako lovi nogometnu logiku - rapidno raste
  • Zagi
    16.7k
    Uzivam u činjenici da me takve stvari više uopće ne brinu.
    Ako nas dvojica to vidimo i znamo, zna i Zvone.
    Nije nepogrešiv ali će donijeti educiranu odluku.

31. igra u21 protiv Turske za prvo mjesto . Zanima me Šotiček na lijevom krilu.
  • CastAway1986
    5.6k
    Hosoyu zazivam pune 3 godine :joke:
  • scooniepenn
    6.6k

Nama je Hoxha jedino lijevo krilo. Vidovic to igra, ali on to nije. Za HNL je dovoljno dobar, ali za ozbiljan europski iskorak trebamo pravo lijevo krilo. Hoxhu bih prodavao samo i iskljucivo ako vec u rukavu imamo igraca boljeg od njega, i to iskljucivo pravo vrsno krilo, a ne nekoga kome je to druga ili treca pozicija.
  • scooniepenn
    6.6k

Dominguez i Hoxha na razini dosadasnje sezone su nositelji. Ne znam sto bi bili. Rotacije rotacija mozda?
  • scooniepenn
    6.6k

To je to kolega. Najbitnije za sve nas je da nas Livi povede u napad na Ligu prvaka.
    Slazemo se oko Hoxhe. Jako ga se i ovdje potcjenjuje, a profilirao se u nositelja jedne vrlo respektabilne reprezentacije kakva je Albanija. Nas je u jednom dijelu ove sezone debelo nosio.
  • Ruki93
    161
    Hoxha je potpuno opravdao što smo ga doveli i sad je pravo vrijeme za prodaju, iako bih vise volio da to bude neki transfer u Italiju kao sto se prije spominjalo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.